Mi az oka, hogy manapság főbűnné vált sok ember szemében az igénytelenség?
Figyelt kérdés
Újabban szerte az interneten látom, hogy az egyik legutáltabb tulajdonság lett.
Én sem szeretem az igénytelenséget, mint olyat, de egyáltalán nem tartom akkora bűnnek/hibának.
júl. 30. 12:56
11/13 anonim válasza:
Én mindenképp támpgatom ezt a szemléletet. Elég volt a sok tirpák proli c.ból. Meg a kövérekből, a botrányosan öltözködőkből, stb...
12/13 anonim válasza:
Persze, a neten mindenkinek fő bűn, ha kimész az utcára, ott meg tele van olyan emberekkel, akiket a neten ócsárolnak... 😀 Kövérek (jó, őket nem mindenki ócsárolja, de sokan), előnytelenül öltözöttek, szemetelők (vagy csak az látszik, ami utánuk maradt...), bemindenezve mászkálók, hányástócsák városszerte mindenhol...
13/13 anonim válasza:
Szerintem is inkább arról lehet szó, hogy a netes kirakatélet, az ottani nem feltétlenül teljesen valós dolgok mutogatása lett a divat. "Netre, ami felkerül, ott is marad." - ahogy mondani szokták, így az emberek többsége csakis olyan cuccokat posztol, amin teljes mértékben tökéletes minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!