Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az oka, hogy manapság...

Mi az oka, hogy manapság főbűnné vált sok ember szemében az igénytelenség?

Figyelt kérdés

Újabban szerte az interneten látom, hogy az egyik legutáltabb tulajdonság lett.

Én sem szeretem az igénytelenséget, mint olyat, de egyáltalán nem tartom akkora bűnnek/hibának.

júl. 30. 12:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a gyilkosság és a szexuális erőszak nagyobb bűn.
júl. 30. 12:59
 2/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is. (Nem mondtam konkrétan olyat, hogy csak ez számít főbűnnek.)
júl. 30. 13:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Talán az, hogy például az első által említett dolgok nincsenek annyira előtérbe helyezve a mindennapokban, és emiatt nagyobb fókusz jut többek közt az igénytelenségre(?)

De ez csak egy tipp, én is csodálkozom ezeken

júl. 30. 13:08
 4/13 anonim ***** válasza:
42%
Elég szubjektív ki mit tart annak.
júl. 30. 13:13
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem főbűn, bár nem tudom te mennyire szereted, ha valaki mulatóst bömböltet, vagy eldobálja a csikket az utcán, vagy napokig áll nála a mosatlan edény, mert ez mind az igénytelenség jele. És ahogy helyesen állapították meg, jobban szem előtt van, minden nap találkozhatsz vele.
júl. 30. 13:18
 6/13 A kérdező kommentje:

13:18

Nem mondtam, hogy szeretem.

júl. 30. 13:21
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

Ha ez valóban így van, akkor az emberiség 99%-a bűnös...

Ugye nem csak az az igénytelenség, hogy esetleg valaki szakadt ruhában, ápolatlanul jelenik meg valahol. Az igénytelenség ettől messze több.

júl. 30. 13:24
 8/13 anonim ***** válasza:
88%

"Újabban szerte az interneten látom, hogy az egyik legutáltabb tulajdonság lett. Én sem szeretem az igénytelenséget, mint olyat, de egyáltalán nem tartom akkora bűnnek/hibának."

Szerintem nem az igénytelenség vált főbűnné, hanem az online képmutatás vált nemzeti sporttá.

júl. 30. 13:27
 9/13 anonim ***** válasza:
81%
Én sajnos igénytelen vagyok sok téren. Harcolok ellene, de depresszióval nehéz. Ennek ellenére megértem. Esztétika és életvitel fontos a màsik szàmàra főleg pàrvàlasztàs szempontjàból. Aki ezt nem érti magàt győzködi.
júl. 30. 14:17
 10/13 anonim ***** válasza:
43%

Azért van ez, mert az igénytelenség= a fejlődésre való képtelenséggel. Megelégszik sok mindenki azzal a nagy kupac xarral, amiben él.

Akkor meg ne ugasson Viktorta, hogy "Előre megyünk, nem hátra!", ha a valóság pont a hátramenetet szereti.

júl. 30. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!