Mi az oka, hogy manapság főbűnné vált sok ember szemében az igénytelenség?
Újabban szerte az interneten látom, hogy az egyik legutáltabb tulajdonság lett.
Én sem szeretem az igénytelenséget, mint olyat, de egyáltalán nem tartom akkora bűnnek/hibának.
Talán az, hogy például az első által említett dolgok nincsenek annyira előtérbe helyezve a mindennapokban, és emiatt nagyobb fókusz jut többek közt az igénytelenségre(?)
De ez csak egy tipp, én is csodálkozom ezeken
13:18
Nem mondtam, hogy szeretem.
Ha ez valóban így van, akkor az emberiség 99%-a bűnös...
Ugye nem csak az az igénytelenség, hogy esetleg valaki szakadt ruhában, ápolatlanul jelenik meg valahol. Az igénytelenség ettől messze több.
"Újabban szerte az interneten látom, hogy az egyik legutáltabb tulajdonság lett. Én sem szeretem az igénytelenséget, mint olyat, de egyáltalán nem tartom akkora bűnnek/hibának."
Szerintem nem az igénytelenség vált főbűnné, hanem az online képmutatás vált nemzeti sporttá.
Azért van ez, mert az igénytelenség= a fejlődésre való képtelenséggel. Megelégszik sok mindenki azzal a nagy kupac xarral, amiben él.
Akkor meg ne ugasson Viktorta, hogy "Előre megyünk, nem hátra!", ha a valóság pont a hátramenetet szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!