Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek 38 évesen érdemes...

Szerintetek 38 évesen érdemes változtatni? Vagy érjem be azzal amim van?

Figyelt kérdés

Igazából nem is tudom merre tovább csak azt tudom, hogy boldogtalan vagyok.

Egy barátnőm elvált, nem volt különösebb oka csak úgy érezte elmúlt" és végül egyedül maradt már egy jó ideje. Sokszor amikor beszélgetünk azt látom rajta ha tudta volna, hogy ilyen lesz az élete válás után inkább el sem vált volna. Szóval nem biztos, hogy ha újból megpróbálom kialakítani az életemet jobb lesz. Igazából csak történetekre lennék kíváncsi, hogy van e valaki aki meglépte ezt és új karrierbe fogott, vagy esetleg újból ismerkedett.

júl. 29. 17:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Gyerek nincs?

Nem a házastársad és nem a munkaköröd határoz meg téged. Ki vagy te? 9es válaszoló 5-8 kérdését kérdezném én is.

Munka után menj és csináld a hobbid. Azt, ami jólesik, ami te vagy. Ha csak séta a városban, ha biciklizés két falu között, ha főzés, ha piacra járás, akkor azt csináld. Ne a párodtól vagy a munkahelyedtől reméld, hogy becsüljenek, szeressenek, hanem te kedveskedj magadnak. Aztán ha a párod akar, akkor csatlakozik hozzád. Vagy találsz új barátokat, ismerősöket.

júl. 29. 18:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Ne legyél te is hülye.

Élvezd ki amit lehet.

Nem muszáj összeköltözni sem.

júl. 29. 21:36
 13/14 anonim ***** válasza:
35%

Ez pszichoterâpia. Senki nem fogja itt megmondani neked.

Tudom, jön mindig a lepontozâsom ezért, de tényleg gyere vissza pâr hét, hónap, vagy év mûlva, vagy csak emlékezz simân a vâlaszomra.

júl. 29. 21:50
 14/14 Moyralove ***** válasza:

Ízek ,imák, szerelmek .

Meg kell nézni

Elmenni egy nyugodt helyre és leülsz vagy csak sétálsz és fél írod az egyik oldalra mik a vágyaid ennek mi a pozitív és negatív hatása hogy érheted el és utána összehasonlítás ❤️ Tudsz változtatni ha szeretnéd

nov. 26. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!