Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek 38 évesen érdemes...

Szerintetek 38 évesen érdemes változtatni? Vagy érjem be azzal amim van?

Figyelt kérdés

Igazából nem is tudom merre tovább csak azt tudom, hogy boldogtalan vagyok.

Egy barátnőm elvált, nem volt különösebb oka csak úgy érezte elmúlt" és végül egyedül maradt már egy jó ideje. Sokszor amikor beszélgetünk azt látom rajta ha tudta volna, hogy ilyen lesz az élete válás után inkább el sem vált volna. Szóval nem biztos, hogy ha újból megpróbálom kialakítani az életemet jobb lesz. Igazából csak történetekre lennék kíváncsi, hogy van e valaki aki meglépte ezt és új karrierbe fogott, vagy esetleg újból ismerkedett.

júl. 29. 17:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy boldogtalan? Ez konkrétan nem derül ki.
júl. 29. 17:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha egyedül vagy keress egy társat, fogadj örökbe egy gyereket meg ilyesmi.
júl. 29. 17:30
 3/13 A kérdező kommentje:
A házasságomban nem érzem azt, hogy fontos lennék és a munkahelyemen sem vagyok megbecsülve. Úgy érzem mindenhol csak egy mellékszereplő vagyok.
júl. 29. 17:30
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
A munkahelyemen én is mellékszereplő vagyok a házasságom sem a tökéletesség mintapéldány a de boldog vagyok ! 🙂🌼🙂
júl. 29. 17:32
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

Saját példát nem, de az anyukámét leírom. Ő kb 47 volt, mikor elvált egy 35 éves házasságból az apámtól. Nem szerették egymást. Nem voltak fontosak egymásnak. Csakis a kényelem tartotta őket össze.

Egyszer, még 3 évvel ez előtt, nyáron anyám kiment Koreába tepjesen egyedül egy hétre. Miután hazajött, teljesen megváltozott. Új dolgokat kezdett tanulni, új munkát keresett. Elvált és elköltözött. Azóta új háza van, új párja, aki szereti, és úgy éli az életét, ahogy még sosem. Boldog. Nem úgy, mint eddig.

Úgy gondolom, ha neki sikerült, másnak is sikerülhet. Ebben egyedül az a legtrükkösebb, hogy mikor és hol tör rád az a "Pálfordulás", ami változtatásra ösztönöz.

júl. 29. 17:37
 6/13 anonim ***** válasza:
Jav.: 25 éves házasság*
júl. 29. 17:37
 7/13 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés, sajnos nem én vagyok az a példa, aki "meglépte".

Szívesen meglépném a nagy váltást, de gyáva vagyok hozzá, vagy nem is tudom, minek nevezzem magam.

Hezitálok a biztos pocsolya és az új élet között, ami nem tudom, mit hozna.

Számomra az anyagi bizonytalanság a visszatartó erő.

Kíváncsian várom a válaszokat, hátha én is választ kapok. :)

júl. 29. 17:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Persze próbáld meg ha nem sikerül meg mindig visszamehetsz az előző párodhoz ha visszafogad.
júl. 29. 17:45
 9/13 anonim ***** válasza:
64%

"A házasságomban nem érzem azt, hogy fontos lennék és a munkahelyemen sem vagyok megbecsülve. Úgy érzem mindenhol csak egy mellékszereplő vagyok."

1. Beszéltél a pároddal a problémádról őszintén?

2. Miért nem állsz ki magadért?

3. Miért vagy a munkahelyeden mellékszereplő?

4. Ki tehet arról, hogy így bánnak veled? (Ha nem állsz ki magadért, ez a követelménye.)

5. Miért nem szereted saját magadat?

6. Miért nem becsülöd magad?

7. Mit akarsz az élettől?

8. Te mit teszel azért, hogy boldog legyél?

júl. 29. 18:03
 10/13 anonim ***** válasza:
66%

Olyat nem ismerek, aki a kapcsolatát és a munkáját is egyszerre feladta volna és sikeres lett volna.

Azt gondolom, hogy ez túl sok egyszerre, ez minden jó érzésű embert külön-külön is megviselne, akár annyira, hogy nehezen tudna talpra állni.

Tudok olyat, hogy egy házaspár drasztikusan változtatott az életén (bár az anyagiak rendben voltak), és jobban érzik magukat lelkileg.

júl. 29. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!