Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért akkora divat Japánt és...

Miért akkora divat Japánt és Dél-Koreát imádni manapság?

Figyelt kérdés

Miért van ilyen sok rajongója a japán, koreai nyelvnek, kultúrának? Hogyan váltak ennyire népszerűvé az elmúlt 20 évben?

Ppersze, mindig volt, akiket vonzott a távol-Kelet, de szerintem most a csapból is ez folyik. Mi az oka?

júl. 29. 08:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
27%
nem hiszem hogy divat, azert nem mindennapos tema szerintem a nagy atlagban. van egy picike reteg aki pl anikeket nez, mangakat olvas aztan kesz. kulinaris elmeny talan lehet, de nem korea meg japan meg vietnam meg hasonlo miatt, csak esetleg finom, egzotikum, lehet randizni mert meg az italok is finomak es kulonlegesek, hat akkor te is kulonleges vagy nem?
júl. 29. 08:10
 2/24 anonim ***** válasza:
11%
Semmi ilyen divatot nem látok.
júl. 29. 08:43
 3/24 A kérdező kommentje:
Akkor nyissátok ki a szemeteket. :D Mondjuk most nem is a zsákfalvakra gondoltam, ahol ti éltek.
júl. 29. 08:49
 4/24 anonim ***** válasza:
55%
Buborékban élsz kérdező, és nem látsz ki belőle.
júl. 29. 08:51
 5/24 anonim ***** válasza:
58%

Ja, Te ilyen kis kötözködő fajta vagy, aki az interneten éli az életét, és másnak mondja, hogy nyissa ki a szemét.

Budapesten élek. Hol is kellene az utcán látnom olyat, ami téged támaszt alá?

Ez a legröhejesebb, amikor valaki meg van győződve az igazáról, de bizonyításképp csak annyit tud mondani, hogy "nyisd ki a szemed".

júl. 29. 08:54
 6/24 anonim ***** válasza:
25%

Wow, nyisd ki a szemed te kérdező xd

Nem mindenki a te környezetedben él. Én pl Szegeden vagyok, nem hívnám zsákfalvának és mégsem ismerek túl sok ilyen embert, mondom ezt úgy hogy én pl nagy animés vagyok szóval van jópár ilyen ismerősöm.

júl. 29. 08:55
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
animék-mangák miatt biztos
júl. 29. 09:17
 8/24 anonim ***** válasza:
0%
szerintem a kerdezo a kinaiakra gondol, akkor megertem.
júl. 29. 09:29
 9/24 anonim ***** válasza:
96%
Animék.
júl. 29. 09:45
 10/24 anonim ***** válasza:
93%
Anime, manga, kpop, k-dramak.
júl. 29. 10:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!