Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan, akivel lehet...

Van itt olyan, akivel lehet érvekkel vitázni arról, hogy ő egy szar alak-e?

Figyelt kérdés
júl. 28. 23:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Miért? A, A kérdést feltevő egy filozófus, aki mindent tud;

B, A kérdést feltevő egy tökéletes ember lenne, hogy másról minősítést alkotni képes ismeretlenül is?

júl. 29. 06:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én szar alak vagyok, mert simán és őszintén, bármilyen megbánás nélkül, szívből kívánom egyes emberek halálát. És nem olyanokét, akik valóban ártanak nekem, hanem pl. csak megnehezítik az életem valamilyen szempontból, de igazából nincs velük baj, csak nekem jobb lenne, ha megszűnnének létezni. És nem idegenek, hanem van köztük pl. rokon is vagy párom barátja. Na ezzel vitázz.
júl. 29. 07:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Önös érdekből mások halálát kívánni csúnya dolog, főleg ha nem is igazán ártottak neked. Nincs min vitázni, egyet kell értsek veled. Szar alak vagy.

De látod kérdező? Itt legalább elhangzott egy állítás, alá lett támasztva érvekkel. Ezzel szemben a te kérdésednek semmi értelme...

júl. 29. 08:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Én is így gondolom, ezzel nem lehet vitázni. Tök egyértelmű, hogy ettől szar alak vagyok. Pont ezért írtam, a végére, hogy na ezzel vitázzon a kérdező, mert szerintem esélytelen :D

júl. 29. 08:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Sokat vársz tőle. Nincs tisztában a vita fogalmával se. :D

júl. 29. 09:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Relativ, hogy ki szerint ki a szar alak meg az is hogy mi szamit szarnak.
júl. 29. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!