Ha egy lány azt mondja az a baj velem hogy unalmas sótlan alak vagyok, nem lehet velem beszélgetni akkor az a csaj voltaképp érdeklődik utánam?
mert az hogy unalmas alak vagyok akivel nem lehet beszélgetni egyetlen esetben lehet releváns neki: HA érdeklődik utánam. Egyéb esetben tök 8 kell hogy leygen neki, szóvá se tenné hiszek minek is tenné szóvá..
Én se szólok X kollegának hogy unalmasnak tartom őt, mert magasból leszarom őt, így mindegy hogy unalmas-e....
nem jól gondolkodom?
akkor miért releváns neki hogy én (szerinte!!) unalmas vagyok? Hiszen relevásn, ez tagadhatatlan hiszen még szóvá is teszi.
Én nem teszem szóvá hogy mit gondolok pl a munkahelyi büfésről mert leszarom őt, tőlem meg is dögölhet.
És ki kérdezte a véleményét? Én nem.
És miért releváns számára hogy lehet-e velem beszélgetni? Miért HÁT AKAR? hát ha nem akar akkor nem tök8?
Én nem akarok vele. de nem is mondok véleményt se róla, mert a kutya se kérdezte.
🤦♀️ Mindenáron beakarod beszélni magadnak hogy érdekled őt igaz?
Ha tegyük fel elmegyek randizni, és a randi végén megmondom a férfinak hogy bocsi, egy unalmas sótlan alak, ezért nem találkozok vele többet, akkor biztos érdekel engem ez a pasas?
Egyáltalán miért mondanék ilyet valakinek aki érdekel engem? Soha nem mondanám ezt egy férfinak aki tetszik nekem.
Egyszerűen van véleménye.
"Ha tegyük fel elmegyek randizni"
Miért mentél el randizni elárulod? valakio fegyvert tartott a fejedhez? ugyan miért mentél el?
"Mivel neked ez fájó hogy unalmasnak nevezett, "
Magasból leszarom hogy egy műkörmös lu***vnya minek tart, sőt remélem, minél különbözőbbnek tart magától.
Jesszusom.
Amúgy nagyon rosszul gondolod. Igen, emberileg lehet érdekelTed, mint ahogy mások is, de számára nem vagy jó társaság, és ezt el is mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!