Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 29 vagyok, soha életemben nem...

29 vagyok, soha életemben nem mentem el szavazni. Most egy xar alak vagyok? :D

Figyelt kérdés

Annyira de annyira nem érdekel ez az egész, én békés dolgokkal szeretek foglalkozni, és a neten macskás videókat nézek inkább a szardobálós politikai videók helyett, és olyan nyugis az életem, rosszul kellene hogy érezzem magam? :D Van itt még ilyen elvetemült? Ja és még arról sincs fogalmam melyik párthoz tartozik Viktor, és hogy egyáltalán milyen másikak vannak ,csak hogy látszódjon mennyire nem érdekel a dolog :D

Csak látva ezt az elvetemült harcot amik a kommentekben folynak már gondoltam rákérdezek hogy mégis mi folyik itt mit hagyok ki :D Ja meg hogy ki mennyire fog most ezért megdobálni az ürülékével.

2023. jan. 10. 21:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagy ezért sz@r ember, - ez is egy vélemény, amit jogodban áll - akár így is - képviselni.
2023. jan. 10. 21:39
 2/22 anonim ***** válasza:
85%
En 40 vagyok sose szavaztam
2023. jan. 10. 21:40
 3/22 A kérdező kommentje:
de mindenhol a politika folyik, vasárnapi ebédeknél nagyszülőknél csak azért szoktam bekapcsolni a tévét hogy ne full csend legyen legyen valami háttérzaj, de esküszöm nincs olyan tévé adó ahol ne politika menne :D
2023. jan. 10. 21:42
 4/22 anonim ***** válasza:
80%
Dehogy vagy. Egyáltalán van olyan akire érdemes szavazni? Más nem megy politikusaink között, mint az egymásra való sz.r dobálás. Olyanok mint óvodások sokszor. Médiában való lejáratás gyerek szinten. Ugyan már. Ami átragad sok emberre is,ahogy nézem. Már bocs.
2023. jan. 10. 21:43
 5/22 anonim ***** válasza:
92%
Discovery Channelen nincs politika
2023. jan. 10. 21:46
 6/22 anonim ***** válasza:
78%

Akkor már ketten vagyunk sz…r emberek.

L. 22

2023. jan. 10. 21:47
 7/22 anonim ***** válasza:
78%
Nemtudunk kire szavazni. Meg nem is érdemes. Ha nem ez a párt lopja az eu-s milliárdokat akkor a másik
2023. jan. 10. 21:49
 8/22 anonim ***** válasza:
85%
Annyiban rosszul látod a témakört - kérdező, - hogy a politika a köz boldogulására, a lehető legszélesebb rétegek jobb létének szolgálatára lenne hivatott - szemben azzal, ami itt folyik. Itt a tortára rárepülő legyeken kívül senki nem boldogul - tisztességes úton, - mert a politika csak a politikai "elit" és a szűk ismeretségi körének boldogulásáról szól. A keserű oldala az ennek az egésznek, hogy a magyar egy olyan fajta genetikailag, amelyiket nem szabad semmilyen szintű hatalommal felruházni, mert abban a pillanatban elfelejti, hogy honnan indult és elfelejti a valós helyét a táplálkozási láncban. Nincs olyan ember jelenleg, akire hatalmat úgy lehetne ruházni, hogy azzal ne élne vissza. De ha találnál is ilyen embert, akkor az is vagy megváltozna rövid időn belül vagy kinyíratnák két hét alatt egy bérgyilkossal - az ellenérdekeltségi körökbe tartozók.
2023. jan. 10. 21:50
 9/22 anonim ***** válasza:
6%
Cselekvőképtelenek nem is szabazhatnak
2023. jan. 10. 21:59
 10/22 anonim ***** válasza:
0%

Milyen szavazásról van szó??

Azt se tudom ki a miniszterelnök meg ahol lakom hogy kicsoda a polgármester.

Kit izgat mindez. :P

2023. jan. 10. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!