Van itt olyan, akivel lehet érvekkel vitázni arról, hogy ő egy szar alak-e?
Ha nem tudom mit is értesz pontosan szar alak alatt, akkor hogyan tudnék vitázni? Bizonyos szempontból az vagyok, bizonyos szempontból nem. Nem tudom mire gondolsz. Az sem derült ki, hogy te a szar alakságom mellett vagy ellene érvelnél-e? Ráadásul hogyan lehetne arról vitatkozni, hogy valaki szar alak-e, ha nem is ismered és azt állít magáról amit csak akar?
Sajnálom, hogy nem én lehettem a kiválasztott! :( Kíváncsian várom a vitát!
Kérdező, rengeteg ember nem tud jól kérdezni. Te sem.
Vitába fegyverrel kellene menni.
Definiáld tényleg, hogy mi az a szar alak.
Annyian sírnak itt a gyakorin, hogy azok, aztán mindig kiderül, hogy egyáltalán nem, csak a fejükben lévő hangok ezek, amiket gyerekkorultól ültetett beléjük a környezet.
Ha szándékosan kártékony valaki, árt másoknak és azt élvezi, az lehet szar alak, de ezt nem igazán vallja be senki.
Nagyon jól leírta azt is a 6-os, hogy erről egy idegennel nem fogsz tudni vitázni, hiszen egyáltalán nem ismered. Nem tudod megállapítani.
Inkább fektess be egy hosszútávú önismereti útba, annak lesz eredménye és a való életedben fogsz találni személyes vitára embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!