Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lenne számotokra az ideális...

Mi lenne számotokra az ideális, vagy jobb élet, jobb életminőség, mint a mostani? Hogy élnétek, ha lehetne, és mi választ el ettől?

Figyelt kérdés
Engem csak a saját lustaságom.
2024. júl. 28. 11:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az, ha a feleségem visszafogyna a régi alakjára. Nem lennék szexuálisan frusztrált és érzelmileg is újra közelebb kerülnénk egymáshoz.
2024. júl. 28. 15:50
 12/15 anonim ***** válasza:

#10-es: Na ez az. Az a baj, hogy én se vagyok karizmatikus. Pedig én is a hobbimból szeretnék majd megélni.

Szkennelt könyveket korrektúrázok hobbiból, csak a magam szórakoztatására. És ez tökjó hobbi! 😊

#5-ös voltam.

2024. júl. 28. 16:00
 13/15 A kérdező kommentje:
Azt hallottam, egy jó saleses mindent el tud adni. #5: neked is csak meg kell bízni egyet, ez se menne?
2024. júl. 28. 17:18
 14/15 anonim ***** válasza:
De, igazad van. Az menne. Én béna vagyok az ilyesmihez, reklámozáshoz :D
2024. júl. 28. 17:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Ami elválaszt tőle, az a lustaság, különféle félelmek (nincs kivel belevágni pl. a külföldre költözésbe, egyedül meg nem merek), határozatlanság, nem megfelelő támogatás. Saját magam is elég nagy gát vagyok ebben.

Jobb élet lenne, ha végre el tudnék költözni ebből a városból minimum, ami bár remek volt gyerekkoromban, remek volt itt felnőni, már egy jó ideje kinőttem. Lehetőségek se nagyon vannak, vagyis, nekem valók nincsenek. És ezt most nem is tudta volna két részeg jobban alátámasztani, mert épp az ablakom alatt öklendeznek..

Akkor szociális élet rendben léte is fontos lenne, anyagi biztonság, egy stabil munkahely, ahol van lehetőség fejlődni.

2024. júl. 28. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!