Milyen életük van azoknak, akik csak azért járnak ide, hogy gorombáskodjanak?
A legjobb az, amikor előadják magukat igen jól kereső, boldog párkapcsolatban élő, aktív életű, testileg teljesen egészséges embernek.
De mégis itt vannak, ugranak a kérdésekre és bántják a kérdezőt.
Szerintem elég ritka a kiegyensúlyozott válaszoló ezen az oldalon...
Az oldal már régóta lejtmenetben van, az értelmesebbek többsége már itt hagyta, maradtak a trollok meg a frusztráltak, akik feljönnek ide beszólni, mert itt nem tudják pofán vágni őket. Pl. a kiegyensúlyozott női válaszoló is holló kategória: általában ha írsz vmit mondjuk kapcsolatok témában, jön van átlagos képességű titkárnő, és beírja, hogy az beteg, akinek bejönnek 18-20 éves lányok stb. (pl. szánsájndoll-félék).
Mikor pár hónapja kérdést tettem fel egy bolthálózat dolgozóiról, nekem estek páran, hogy hogy képzelem, hogy saját tapasztalat alapján véleményt alkotok :D De rendszeres volt már az is, hogy a sok szereptévesztéses elmondta, kiírhatok-e legközelebb ilyen kérdést/választ és legközelebb hogyan fogalmazzak.
De már olyan is volt, hogy jobban tudták, hogy mennyi idő alatt értem a szomszéd városba biciklivel, mint én, vagy látatlanban megmondták, hogy negatív a kisugárzásom vagy hogy bunkó voltam a boltban :D
Szóval ha érdemi választ vársz, azt más oldalakon tedd inkább fel, itt inkább azok okoskodnak, akik kávét főznek a főnöküknek vagy főnökük beléjük törli a lábát.
Az ilyenek nem tudják élvezni az életet. Nincs jó barátjuk, haverjaik, soha nem buliztak, nem érezték jól magukat.
Sajnos ez az ő hibájuk.
Más is volt szar helyzetben, de ők nyitottak voltak a bulizásra, kocsmázásra, élvezték az életet.
Ezek viszont képtelenek jól érezni magukat, bulizni, elengedni magukat. Nem ember az ilyen, hanem hisztis hülyék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!