Mi lenne számotokra az ideális, vagy jobb élet, jobb életminőség, mint a mostani? Hogy élnétek, ha lehetne, és mi választ el ettől?
Több pénz választ el.
A többséggel ellentétben nem irreálisan több. Kellett volna már egyet vagy kettőt váltanom, hogy a jó karrier mellett a fizetést is jobban feltornázzam.
Ha nem lenne ilyen elb/szott gazdaságpolitikánk, most sem kellene panaszkodnom. Így gyakorlatilag ha valaki hozzámvágna 40-50 milliót, akkor kb. minden téren rendben tudnék lenni.
Egy kis falusi házacska, ahol csend, nyugalom, béke van. Ott élnék a családommal és a legjobb barátommal. És a hobbim lenne a munkám!
Ez minden, amire vágyom! 😊
Igen, megértelek, kedves kérdező.
Ehhez csak kitartás kell :)
Kereshetnék többet. Lehetne munkahelyem is jobb egy fokkal.
De a magánéletem az borzalmas, egy nulla, pocsék, ez pedig minden mástól elveszi a kedvem.
1, mi a hobbid?
Ahhoz, hogy én a hobbimból pénzt csináljak, nem pénz kell. Nem tudom eladni magam, mint egy szolgáltatást, nem vagyok valami karizmatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!