Hogyan rázzam le magamról a tipikus magyar emberekre jellemző tulajdonságokat?
bizalmatlanok, pesszimisták, szorongóak,örökös rossz kedvűség esetlegesen depressziósok,gyűlölködők.
Ami rám igaz ebből:
Bizalmatlanság,pesszimista,örökös rossz kedvűség,szorongás,depresszió(Ez az emberek miatt alakúlt ki!)
13-as
Oké.
Köszi:)
Valómássla tartozok.
,,Ami rám igaz ebből:
Bizalmatlanság,pesszimista,örökös rossz kedvűség,szorongás,depresszió(Ez az emberek miatt alakúlt ki!)
"
Ezek rám igazak mind a mai napig ,de úgy ,hogy már felvettem ezekkel a harcot.Pl:azzal ,hogy mostanra már nem telik el úgy egy napom ,hogy nem mosolyognák.Próbálok minél többet mosolyogni.
De szükségem lenne tanácsokra,ötletekre a továbbiakban.
tipikus magyar emberként ezt kérdezni tipikus magyar emberektől tényleg hatásos.
várjál mindjárt előszedem a listámat a tippeimről és trükkjeimről!!
Csinálj olyan dolgokat amiket szeretsz, amikben örömöd leled. :D Fogyassz olyan tartalmakat, amiken lehet nevetni. Nem véletlen mondják, hogy a nevetés gyógyít. Van rengeteg vicces tartalom a neten, vagy nézhetsz vígjátékokat, stand uposokat, Lart pour lart előadásokat, régi Irigy Hónaljmirigy showkat, Monty Python filmeket, vagy csak rövid jeleneteket, igazából ízlés kérdése, hogy milyen humort kedvelsz. :D
16-os
Önkritika nem árt.
Ezekre valószínűleg csak azok tudnak válaszolni hasznosan akiknek van egy egészséges önkritikája illetve eleve kritikája a nemzetre,emberekre,és maga felé.
17-es
Oké.
Erre érdemes lesz oda figyelni.
Kezdd azzal, hogy befejezed ezt a "tipikus magyar" dumát. Ezzel te is csak beállsz abba a sorba, amit valójában elítélsz.
Aki pesszimista, aki mindent leszól, az így járt. Még hogy foglalkozzak velük....
Nem hagyom magam lehúzni, pedig kaptam már meg ezt-azt életem során. Ha hagytam volna magam, akkor már rég én is egy házsártos, rosszindulatú, befásult alak lennék. Ez fejben dől el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!