Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok ennyire szétszórt...

Miért vagyok ennyire szétszórt és kétbalkezes?

Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom állandóan akaratlanul is kárt csinalok. Elejtek valamit, összetörök valamit, bármilyen összetett feladat jön velem szembe nem látom át. Mai nappal nagyanyám születésnapján ráültem a szemüvegjére. Nyilván kifizetem, de nagyon bánt. Elrontottam az egész ünnepet mert képtelen vagyok odafigyelni arra ami körülöttem történik. Már többször is gondoltam arra hogy jó lenne, ha vége lenne az egésznek, legalább nem csinálnék több kárt:(

júl. 27. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Bocs, de ha nagyi a székre , ágyra mittudomén tette a szemüvegét, akkor nem csak te vagy a hibás. Gondolom nem az asztalra felpattanva ültél bele.
júl. 27. 14:16
 2/5 A kérdező kommentje:
De világos kanapén egy fekete szemüveget igazán észrevehettem volna. Persze megmondták hogy szerencsétlen vagyok.
júl. 27. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Három saját szemüveget nyírtam már ki 45 éves szemüveges pályafutásom során. De nem gondolom, hogy béna lennék. Mindegyik sztori egy rossz döntéssel kezdődött.

Ha már vállalod a felelősséget, az szép tőled, de ez a sztori fele fele, ahogy gondoltam.

júl. 27. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Kicsit hasonlóan érzem magam. Bármit csinálok, nem jól sül el. Velem mindig történik valami.... A másik fele, hogy amikor néznek, akkor tuti elrontom, félrebeszêlek, leégetem magam.
júl. 28. 00:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugi: mindenki úgy jó, ahogyan van.
júl. 28. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!