Figyelmetlenség, szétszórtság ellen tanács?
Sziasztok, mostanában azt vettem észre magamon, hogy szét vagyok esve, evidens dolgokat elrontok, felszínesen átsiklok fontosabb dolgok felett (pl munkahelyen).
Egy ideje tanulok vezetni is, vizsga előtt állok. Olyan hibá(kat) vétek, amiket még sosem játszottam el, olyan vagyok, mintha most kezdtem volna (pl kuplung nélkül akartam váltani)
Mit tegyek, hogy figyelmesebb legyek? Valahogy azt érzem, hogy csak hallom az emvereket, de nem értem, mit akarnak mondani. Nehezen fogom fel. Mi a baj velem, segitség!
27/N
Alszol eleget? Nem vagy túlhajszolva? Iszol rendesen? Folyadékhiány is okozhat figyelemzavart, nem jut elég oxigén az agyba.
Nem eszel vagy iszol olyanokat amik tompítanak?
Esetleg kávé, tea egy kicsit segíthet.
Én is néha megpróbálok kuplung nélkül váltani. Elég határozottan vezetek, és már nem mondanám magamat kezdőnek. kb. úgy korrigálom, mint mikor billentyűn rossz betűt ütök le :), egyből tudom, mi történt, s észre se veszi, aki esetleg velem utazik. Szerintem ez teljesen normális.
Problémádhoz nagyon hozzátenni nem tudok semmit, csak ezt akartam leírni, hátha kicsit megnyugtat :\. Velem is volt ilyen, én falra másztam attól, mikor valaki azt tanácsolta, hogy pihenjem ki magamat, de jobbat nem tudok mondani ennél.
A munkahelyemen egy elég felelőssegteljes pozícióba kerültem, sokan érzem a képességeimhez képest. A külvilág csak azt látja, hogy veszem az akadályokat, de belül felrobbanok.
Nem iszok, nem dohányzom. A kávé is fordítva hat: elálmosodom tőle, miközben a pulzusom megemelkedik.
Elkezdtem magnéziumot szedni, hátha...
Nap végére egy hulla vagyok, nem tudom, Ti hogy vagytok vele...naponta kb 130 e-maillel kell foglalkoznom, nem tudom, hogy másnak mennyi a napi bejövője...kimerültem
2-es vagyok. Akkor ez a baj. Ki vagy merülve.
Egyébként a kávé nálam is fordítva hat.
Fáradt vagy, így a koncentráció jelentősen gyengül. Valahogy lazítani kellene kicsit. Tudom, munka mellett nehéz. Hétvégén feltöltődni esetleg?
Mást nem tudsz tenni sajnos.
Szerintem most a vezetés is sok idődet elvesz, és ott is nagyon kell figyelni. Majd ha levizsgázol, egy gonddal kevesebb, majd helyrerázódsz.
Addig pedig kitartás!
Nekem isbhasonló tüneteim vannak, de már komolyabbak. Plusz kiégésre gyanakszom, meg a táplálkozásra. Szerintem valamit nem viszek be a szervezetembe, és hiánybetegségem is van.
29/F
Köszönöm a válaszokat!
Cink, vas, szelén, D vitamin nem arthat, elkezdem szedni őket...hétvégen pedig pihenek majd, nem fog éjszaka is pörögni az agyam...
Figyeljé és ne legyél szétszort.
(Nem kell megköszönni, örültem ha segíthettem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!