Nagyon fiúsnak érzem a “vibe”-om, és ez nagyon zavar,
valami tanács?
Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy elég laza a stílusom, nem erőltetem meg magam, hogy nőies legyek. Viszont vannak velem azonos stílusú lányok akik szinte ugyan olyan ruhákat hordanak mint én mégis érződik, hogy lányok/lányosak. Én ezt magamon nem érzem. Szóval nem a stílusomon akarok változtatni, hanem pár tipp érdekelne mitől lehetne nőiesebb a kisugárzásom.
Miért akarsz magadra erőltetni valamit, ami nem te vagy?
A legjobb, ha önmagad adod, abban nem fog senki csalódni.
A kisugárzáson nem lehet változtatni.
2021. nov. 2. 20:55
2/7 anonim válasza:
Esetleg a járásod, és a tartásod változtatása segíthet ezen (ha eddig hanyagul álltál stb). Egyébként miből gondolod, hogy te fiús vagy? Lehet mások téged is nőiesnek látnak, csak te nem veszed észre magadon.
2021. nov. 2. 20:58
3/7 anonim válasza:
Legfárasztóbb dolog álarcot viselni. Ne akard megerőszakolni a lelkedet. Engem az olyan emberek vonzanak a legjobban, akik bátran vállalják magukat minden furcsasággal együtt, ők szabadok, egyediek. Nincs szebb annál, ha valaki elfogadja magát. Nem szeretem a megfelelési kényszert. Kinek akarsz megfelelni?
2021. nov. 2. 21:41
4/7 anonim válasza:
Rázd a csípőd jobbra-balra járás közben, húzd ki magad, egyenes tartás és hátraszegezett vállak, szépen kiemelik a melleid. Közben tanuld meg a dögös nézést, a huncut félmosolyt. Amikor egyhelyben állsz, akkor az egyik lábadra nehezedj rá, s told ki a csípőd, ezzel kiemelve schegged, s kezed tedd csípőre, pontosabban az egyiket csak. Amikor magyarázol, akkor a karodat tartsd közel magadhoz és csak a kezeddel/kézfejeddel hadonássz. Nagyon fontos még a jól időzített ajak harapás, hajgöndörgetés.
Olyan bomba leszel, ha eme skilleket kimaxolod, hogy nagyon.
Hajrá!
2021. nov. 2. 21:55
5/7 Artemovszk válasza:
Vannak akik a fiús csajokra buknak. És ha jól nézel ki, akkor nincs gond. Viselkedj úgy, ahogy jól érzed magad. Kicsit foglalkozz magaddal: könyvek, önismeret, s.t.b.
Ezek is meghatározzák a kisugárzást. Az a hiteles, ami belülről jön.
2021. nov. 3. 12:06
6/7 anonim válasza:
4-es, én ismertem egy ilyen csajt középsuliban, minden témába vágót elolvasott, hogyan lehetne még csábítóbb. Nagyon gáz lett a végeredmény, néhány srácnak be is jött, de a többséget elriasztotta. Ezek a dolgok jól mutatnak a filmekben, de ha a való életben így erőlködsz, inkább nevetséges, és butának fogsz tűnni. Arról nem beszélve, hogy a célközönség, akinek a játék szól, szintén buta, felszínes. Ha dugó partner kell minél gyorsabban, csináld ezt, de ha valódi társ, akkor ne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!