Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi értelme van és mi lehet az...

Mi értelme van és mi lehet az oka hogy egyes emberek időnként lerejtik magukat messengeren?

Figyelt kérdés
Vannak emberek főleg nőket ismerek akik időnként lerejtik magukat hogy ne lássa senki hogy mikor zöld azaz elérhető stb. általában azt vettem észre a sokszor párkapcsolati játszma része ez az egész, de persze más okai is lehetnek.... csak azt nem értem mi ennek az értelme, miért nem akarja hogy más tudja hogy elérhető vagy nem?
2024. júl. 27. 11:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Békén hagynak. Sajnos a messengerből kilépni nem lehet, így ha rejtve vagyok, legalább nem zaklatnak.
2024. júl. 27. 11:46
 2/14 A kérdező kommentje:
1. Ez nem igaz én sokszor ráírtam ha valamit akartam attól még hogy nem zöld....mert ha most nem is látja majd látni fogja úgyis..
2024. júl. 27. 11:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért lenne kötelező látva lenni? Én mióta használom a facebookot és a messengert, mindig rejtve vagyok fent. Senkinek semmi köze nincs hozzá, hogy mikor vagyok éppen elérhető. Pont az a lényege az egésznek amúgyis, hogy írhat bárki bármikor, aztán majd ha a másik ráér, elolvassa és válaszol. Ha valamit sűrgősen, rögtön szeretnék közölni valakivel, akkor felhívom telefonon.
2024. júl. 27. 11:57
 4/14 anonim ***** válasza:
28%

Csajok szokták főleg hogy senkinek ne kelljen válaszolni csak ő tudja mikor ki volt fent

Így nem lehet lebaszni hogy napok óta nem válaszol mert bekamuzza hogy ő fent se volt

2024. júl. 27. 11:59
 5/14 A kérdező kommentje:
3. Igen ezt a részét értem is it az a kérdés hogy miért van az hogy időnként rejtély le magát
2024. júl. 27. 11:59
 6/14 anonim ***** válasza:
38%
Mert éppen be akarja kamuzni valakinek vagy valakiknek hogy ő nem is volt fent
2024. júl. 27. 12:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert a nyomorultak megsértodnek ha ramir online vagyok es nem irok vissza. Mintha nekem kötelező lenne írni ugrani életem se lehet, ha vki rámdob egy bögfögést is. Akkor en màr kötelezve vagyok válaszolni. Ha nem teszem meg elkezdenek puffogni sértődni számonkérnek akár meg gyártják a hülye fantazmagorákat hogy biztos ezért nem irok meg biztos azért aztán még engem hoznak ki köcsögnek is.

Inkabb ne is lássanak ha fent vagyok akkor azzal csetelek akivel dolgom van akitol akartam vmit kerdezni vagy hivni vagy bármi. Es nem kell pl a rokonokkal meg boldog boldogtalannal futni a small talk meg akármilyen semmitmondó köröket akik csak azert irnak rám mert uristen meglátott online de külonben semmi érdemi mondanivaloja nincs is csak feltartana.

2024. júl. 27. 12:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert vannak emberek, akik írnak, én pedig nem válaszolok azonnal, mert van jobb dolgom, mire jön a sértődött üzenet, hogy "látom, hogy online vagy, válaszolj!". Hihetetlen, hogy egyesek mennyire úgy gondolják, hogy joguk van beleszólni abba, hogy hogyan osszam be az időmet.

Mindig, mindenhol úgy van beállítva, hogy rejtve legyen. Aki fontos és akit kedvelek, azzal ettől függetlenül ugyanúgy beszélek.

2024. júl. 27. 12:20
 9/14 anonim ***** válasza:
40%
Én emögött mindig valami sunyiskodást érzek…de lehet nincs igazam. Sose nézem, ki mikor elérhető, mikor ír vissza stb nem kérek emiatt senkit számon és engem se kérjenek, így nem értelme, mi szüksége van rejtve lenni. Mondom, nekem ez sunyiskodás szagú, ha valaki számonkér, mert elérhető vagy és nem válaszolsz, azzal meg kell szakítani a kapcsolatot, mert egy pióca🤣Ennyire egyszerű.
2024. júl. 27. 12:30
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Huuu mert rossz emberek és rossz dolgokat csinálnak és csicskának nézik a párjukat, nem véletlenül nő a legtöbb ilyen😱😱😱
2024. júl. 27. 13:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!