Hogy turbózzam fel magam átlagosból jó nőre?
Figyelt kérdés
Átlagos vagyok, vékony, nem különösebben szép az arcom, átlagos barna szem, keskeny száj, se nem kicsi se nem túl nagy orr. A hajam vékony, világosbarna vállig ér.
46 kg vagyok.
A fogaim csálék, nem hófehér de ápolt, járok fogorvoshoz. A szemöldököm szedem, de most inkább vastagabb, kb egyenes, természetes. A bőrömön vannak foltok, hegek, de kezelem.
júl. 26. 17:17
1/11 anonim válasza:
Küldenél képet privátban? Úgy egyszerűbb. Vagy akár szívesen beszélgetek veled a dologról. De az ápoltság az szuper. A többiről nem annyira tehetsz.
2/11 anonim válasza:
Hát ez nem így működik, hogy te benyomsz valami turbógombot, és jó nő leszel.
3/11 anonim válasza:
Menj el fogszabályzásra, kicsit sportolj mondjuk ússzál.🙂😉🙂🌸🌸🌸
6/11 A kérdező kommentje:
Szubjektív átlagos is csak szerintem vagyok, van akinek ez már a ronda kategória, kézzel fogható tippeket várok, hogy jobban nézzek ki, a hajamat régen nagyon sokszor festettem, most szeretném békén hagyni. Esetleg tud valaki valami edzős appot?
júl. 26. 19:03
7/11 he84 válasza:
Súlyban biztos átlag alatti, túl sovány. Ha minimum legalább 55-60 kiló lennél, az oké.
8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon alacsony vagyok, 155 cm. Nem vagyok sovány.
júl. 26. 21:18
9/11 he84 válasza:
Hát a 155 cm az nem nagyon alacsony annyira. Én meg 165 cm vagyok nőként, inkább a 140 cm és alatta a nagyon alacsony. Ám 155 cm-hez is az 55-60 kiló alatti súly az igenis túl sovány.
10/11 A kérdező kommentje:
Csakhogy rajtam nincs semmi izom
júl. 26. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!