Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy turbózzam fel magam...

Hogy turbózzam fel magam átlagosból jó nőre?

Figyelt kérdés

Átlagos vagyok, vékony, nem különösebben szép az arcom, átlagos barna szem, keskeny száj, se nem kicsi se nem túl nagy orr. A hajam vékony, világosbarna vállig ér.

46 kg vagyok.

A fogaim csálék, nem hófehér de ápolt, járok fogorvoshoz. A szemöldököm szedem, de most inkább vastagabb, kb egyenes, természetes. A bőrömön vannak foltok, hegek, de kezelem.

júl. 26. 17:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Küldenél képet privátban? Úgy egyszerűbb. Vagy akár szívesen beszélgetek veled a dologról. De az ápoltság az szuper. A többiről nem annyira tehetsz.
júl. 26. 17:19
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Hát ez nem így működik, hogy te benyomsz valami turbógombot, és jó nő leszel.
júl. 26. 17:20
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Menj el fogszabályzásra, kicsit sportolj mondjuk ússzál.🙂😉🙂🌸🌸🌸
júl. 26. 17:22
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Ezek alapján 10/10-es vagy. 😍
júl. 26. 18:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy legalább átlagos vagy...
júl. 26. 19:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Szubjektív átlagos is csak szerintem vagyok, van akinek ez már a ronda kategória, kézzel fogható tippeket várok, hogy jobban nézzek ki, a hajamat régen nagyon sokszor festettem, most szeretném békén hagyni. Esetleg tud valaki valami edzős appot?
júl. 26. 19:03
 7/11 he84 ***** válasza:
Súlyban biztos átlag alatti, túl sovány. Ha minimum legalább 55-60 kiló lennél, az oké.
júl. 26. 21:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon alacsony vagyok, 155 cm. Nem vagyok sovány.
júl. 26. 21:18
 9/11 he84 ***** válasza:
Hát a 155 cm az nem nagyon alacsony annyira. Én meg 165 cm vagyok nőként, inkább a 140 cm és alatta a nagyon alacsony. Ám 155 cm-hez is az 55-60 kiló alatti súly az igenis túl sovány.
júl. 26. 21:24
 10/11 A kérdező kommentje:
Csakhogy rajtam nincs semmi izom
júl. 26. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!