Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan legyek átlagosból, vékony?

Hogyan legyek átlagosból, vékony?

Figyelt kérdés

173 cm vagyok, és jelenleg 59 kg. 53-54 lenne a cél, de ez a pár kiló nem akar lemenni. Alapból meglehetősen egészségesen táplálkozok, figyelem, hogy a fehérje legyen a legtöbb, zsírt csak sajtból, szénhidrátot csak zabból és árpából viszek be. (na jó, napi 1 kanál xilitet is fogyasztok a reggeli zabkásámhoz) Egyébként rengeteg zöldséget, csirkemellet és kisebb mértékben gyümölcsöt fogyasztok. (éppen kivi és alma a sláger)

Izom nincs rajtam számottevő, de nem is szeretnék, legfeljebb a felkaromra, azt nem szeretem, hogy olyan husis. Mellbőségem 89, derekam 67, csípőm 91, homokóra alkatom van, és arányosan hízok.

Hogy mehetne le ez a nyamvadt 5 kg? Nagyon zavar, de nem tudom mit tudnék még tenni. Sportolni nem szeretnék, heti 1-2x korcsolyázom, de mást nem jön szóba. (az indok egyszerű, az ingyen megoldhatókat nem szeretem, a fizetősekre nincs pénzem)

2014. nov. 28. 20:03
 1/4 anonim válasza:
Nem egyszerű az eset... Kapásból azt mondanám, hogy járj el futni. az szálkásít, vagyis az izomtömeget nem nagyon növeli, viszont sokat lehet vele fogyni. Ha már így is diétásan étkezel, és nincs rajtad igazi felesleg, akkor tényleg csak a sport segíthet, rá kell szánnod magad. A másik lehetőség hogy levágod az egyik végtagod, de ezt egyelőre nem javasolnám...De nem biztos hogy egészséges "átlagosról" tovább fogyni...
2014. nov. 28. 21:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Inkább a karomat, mint a futás. :D Na jó, ez rossz vicc volt, de komolyan elvből a busz után sem vagyok hajlandó futni. Fáj tőle a cicim, nem tartom jónak az ízületeket nézve, és halálra unom. A legnagyobb gond, hogy mivel ennyire utálom, nincs motivációm, így 2-3 alkalom után feladom. Esetleg az ugrálókötél, hullahopp karika segítene? Azokat pl. szeretem, és ingyen is vannak, csak nem tudom mennyire jótékonyak. (egy ideig ugrálóztam, de 1 hónap után a bokám kattogni kezdett, és nagyon fájt, de nagyon gagyi cipőben csináltam, lehet ez volt a gond. De ha jó, akkor karácsonyra beruházok egy jobb fajta cipellőre :) )
2014. nov. 28. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
A magasságodhoz a testsúlyod több, mint tökéletes, így ezen ne filózz. Az ennél vékonyabb csajokra csak a betegek ugranak, vagy a "samuk". Futás, ahogy az előttem megmukkanó egyén is mondta, az kell ide, semmi más. Nem csoda, hogy nincs hozzá motiváció, mivel sportolni csak úgy lehet, ha van kivel versenyezni úgymond. Anélkül is lehetne persze, de rajtad még látszik, hogy hiányzik egy kis motiváló erő. Ja igen, azt írtad attól fáj a "cicid"... Akkor talán nem divatmelltartóban kellene csinálni... Vegyél egy olyat, ami jóval erősebben tart, aztán szerezz be egy kényelmes cipőt és hívd fel a barátod, hogy már készen is vagy. Kocogás közben tudod mekkorákat lehet dumálni? :))) Vagy ha egyedül végigkocogsz a városon, szól a zene, az tudod mennyire feeling? Látszik, hogy még nem próbáltad, de szurkolok, hogy találj valakit.
2014. nov. 28. 22:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Ééééés megérkezett a futás szerelmese. :) Nem rosszból mondom, de hát igaz, nem? Én viszont tényleg utálok, és nem azért, mert nem próbáltam. Nagyon sokszor próbáltam, régen még mentem ilyen versenyekre is, de nem segített, ott is csak a csokinak örültem a végén. :D Sport melltartóm van, anélkül nem is ugrándoztam volna. Volt, hogy barátnővel mentem, de úgy sem élveztem egy cseppet sem. A zene sem hat meg. Gyerekkorom óta utálom, nem tartom jónak, ezért sose fogom művelni. Vagy ugrándozok újra, vagy megpróbálok többet korizni. (esetleg a lépcsőzés is szóba jöhet, régen azt is csináltam, régi bérházban ellehet lenni) Egy dohányos is csak akkor szokik le, ha belső motivációja van rá. Nekem is csak akkor hatna a futás, ha nem utasítanám el zsigerből. De sajna ez van, ettől nem tágítok, legrosszabb esetben is "átlagos" maradok, de szerintem azért más sporttal is lehet szálkásodni. :) Azért köszönöm a Te válaszod is, és hogy időt szántál rám! :)
2014. nov. 28. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!