Atlagosbol szep? Hogyan?
Nem tartom magamannyira nagyon csunyanak, inkabb atlagos. Sokan mondjak, hogy gyonyoru vagyok es siman kinezek 16 evesnek, meg van egy par lany az osztalybol akikrol tudom, hogy irigykednek ram ( szoktak mondani). Sokszor mondjak, hogy szep vagyok, mofellugynoksegtol is kaptam mar felkereseket (bar ez a dolog sose erdekelt). Viszont az ilyen tolem szebb, nepszerubb lanyok sokan leneznek...meg tudom, hogy rondanak tartanak. Nekem megvan, hogy mi a problemam magammal. Az alakom jo, azon nem szeretnek valtoztatni, bar mellem alig van, de azzal nem sok mindent tehetek, remenykedek, hogy no meg. A borom szep, nem pattanasos csak eleg feher. Az arcom smink nelkul szerintem kisse fius. Masok szerint ez hulyeseg, de en nem igy latom. Egyebkent nem sok, ssminket hasznalok. Egy kis alapozo/puder meg szempillaspiral. Ritkan vekony tusvonal. Meg szerintem olyan kislanyos az arcom...szeretnem kicsit noiesiteni. Amugy 6.os korom ota sokat valtoztam, akkor tenyleg ronda voltam... De az uj haj annyira megvaltoztatott, hogy sokan meg se ismernek regi kepen. Szoval lehetseges, hogy valaha meg szep leszek? Es ha igen hogyan?
Van egy ismerosom, elobe is szep, de kepeken sokkal gyonyorubb. (sajat fotokon, fotos nelkul) en, hogy tudnek magam szepiteni kepeken? Elore is koszonom! 14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!