A karrierista, torteto ismeroseiteknek boldog elete van?
igen, boldog életem van.
Rajtam kívül nincs már törtető ismerősöm, a többség megelégedett/megelégszik a langyos híg f*ostengerrel, és még örül is hogy lubickolhat benne.
Én vagyok ez az ismerős. :))
Ami azt illeti, boldog vagyok. Folyamatosan tanulok, fejlesztem magam és sikerül egyre előrébb jutnom a karrieremben, ami az életszínvonalamon is meglátszik.
A munkában többször kapok elismerést, a szabadságomat meg két tengerparton, és egy egyhetes hegymászó túrán töltöm/töltöttem idén.
Ugyanakkor kétségtelen, hogy sok ismerősöm van, aki kevesebbet dolgozik, így kevesebb pénze és lehetősége van, de ugyanannyira boldog és megelégedett, mint én. Néha én irigylem őket a szabadidejük miatt, néha ők irigyelnek engem, de a nap végén mindannyian jól érezzük magunkat.
Szóval nem hiszem azt, hogy ez az egyetlen út a boldogsághoz. :)
Az ilyen ismerőseim mind boldogok, mert a karrierista és törtető szemléletüknek van eredménye, új építésű családi ház, lakás jó helyen, szép feleség, gyerek.
Ilyen haverom azt mondja, most nem akar sokat költeni ezért csak 3-4 napra ugrana el a Dolomitokba. Én ha nem akarok költeni akkor otthon várom a következő havi fizetést :D
Annak látszanak. Ha őket ez boldogítja, lelkük rajta. Csak csendben kérdem; mi lesz, ha felérnek a csúcsra? Meg nem állhatnak, mert az maga a halál. Haladni viszont csak lefelé tudnak.
"Szomorú ember az, aki felért a csúcsra, mert lefelé vezet annak minden útja."
Kényszerhelyzetben vannak, egyre újabb és újabb csúcsokra törnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!