Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A karrierista, torteto ismeros...

A karrierista, torteto ismeroseiteknek boldog elete van?

Figyelt kérdés
Hogyan latjatok a kornyezetetekben? Maganeletben rendezett, kiegyensulyozott eletet elnek? Emberileg milyenek?

2024. júl. 26. 12:21
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

igen, boldog életem van.

Rajtam kívül nincs már törtető ismerősöm, a többség megelégedett/megelégszik a langyos híg f*ostengerrel, és még örül is hogy lubickolhat benne.

2024. júl. 26. 12:23
 2/9 anonim ***** válasza:
A közelebbi ismerőseim nem ilyenek, akik meg igen, azoknak nem ismerem annyira a magánéletét.
2024. júl. 26. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom, igen, mert a szakmai sikerek boldoggá és elégedetté teszik őket. Őket ez motiválja, ebben élik ki magukat. (Azért a törtető és a karrierista két egészen különböző kategória)
2024. júl. 26. 12:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Még nem láttam pityeregni a céges skoda superb-ben 😅
2024. júl. 26. 13:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok ez az ismerős. :))

Ami azt illeti, boldog vagyok. Folyamatosan tanulok, fejlesztem magam és sikerül egyre előrébb jutnom a karrieremben, ami az életszínvonalamon is meglátszik.

A munkában többször kapok elismerést, a szabadságomat meg két tengerparton, és egy egyhetes hegymászó túrán töltöm/töltöttem idén.

Ugyanakkor kétségtelen, hogy sok ismerősöm van, aki kevesebbet dolgozik, így kevesebb pénze és lehetősége van, de ugyanannyira boldog és megelégedett, mint én. Néha én irigylem őket a szabadidejük miatt, néha ők irigyelnek engem, de a nap végén mindannyian jól érezzük magunkat.

Szóval nem hiszem azt, hogy ez az egyetlen út a boldogsághoz. :)

2024. júl. 26. 13:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Az ilyen ismerőseim mind boldogok, mert a karrierista és törtető szemléletüknek van eredménye, új építésű családi ház, lakás jó helyen, szép feleség, gyerek.

Ilyen haverom azt mondja, most nem akar sokat költeni ezért csak 3-4 napra ugrana el a Dolomitokba. Én ha nem akarok költeni akkor otthon várom a következő havi fizetést :D

2024. júl. 26. 13:33
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Egy van, harmincas nő. Toxikus kapcsolatok egymásutánja, alkoholizmus, munkahelyi stressz a köbön. De szerintem neki valami konkrét személyiségzavara van, nem a "törtetés" miatt van ilyen pocsék élete meg mentális állapota. Időnként gyógyszereket is szed és jár terápiára, de nem lesz jobban ezektől sem. Albérletben lakom, csóró vagyok, de, nem cserélnék vele.
2024. júl. 26. 15:02
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
7: hozzáteszem, kívülről ez nem feltétlenül látszik, csak én közeli barátja vagyok
2024. júl. 26. 15:03
 9/9 Senior Séf ***** válasza:

Annak látszanak. Ha őket ez boldogítja, lelkük rajta. Csak csendben kérdem; mi lesz, ha felérnek a csúcsra? Meg nem állhatnak, mert az maga a halál. Haladni viszont csak lefelé tudnak.

"Szomorú ember az, aki felért a csúcsra, mert lefelé vezet annak minden útja."

Kényszerhelyzetben vannak, egyre újabb és újabb csúcsokra törnek.

2024. júl. 27. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!