Cigányok nagy része volt sorkatona?
Figyelt kérdés
Nekem az egyik azt mondta hogy akkor jött a gyerek(mikor ha nem akkor, mint manapság) és így mentesült a szolgálat alól.júl. 25. 21:17
11/12 anonim válasza:
Ha jól tudom nem volt ilyen szompontból mentesség. A romákat is ugyanúgy besorozták. Inkább életkorból adódóan manapság egyre kevesebben voltak, függetlenül a származástól. Én már 41 éves vagyok. Ha azt nézzük, már több a nálam fiatalabb ember, mint idősebb. És én sem voltam már katona. Nem volt semmi megúszás, egész egyszerűen mire befejeztem a tanulmányimat, eltörölték. Tahát a nálam fiatalabbak nagy része származástól függetlenül valsóízínű nem volt katona.
12/12 anonim válasza:
Szia! Én roma vagyok apa és az összes nagybátyám volt sorkatona de akkor még sehol nem volt gyerek mert ketten a katonaság után főiskolára mentek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!