Hogyan tanuljam meg elfogadni azt a tényt, hogy vonzódok a saját nememhez?
Sokan írtak már itt válaszként jót, segítőt és értékeset. Én egy picit tovább árnyalnám a dolgot:
Az nem derül ki ennyiből például, hogy neked miért okoz gondot az, hogy a saját nemedhez vonzódsz. Belső vívódásról van szó? Vágysz valamire, de közben idegenkedsz tőle? A körötted lévő társadalmi elvárások miatt szorongsz? Stb.?
Mert ez egy nagyon fontos része a problémádnak és mindegyikre más-más a válasz vagy a segítség.És az itt valaki által javasolt terápia nem feltétlen az amire neked szükséged van.
Mindnek előtt az kell tisztázódjon benned, hogy a saját nemedhez való vonzódás van, létezik és nem tehetsz ellene semmit. Az az egyéniséged része és a jelenkor/jövőbeni szexualitásod alapja. Nem "megtanulnod" kell ezt elfogadni, hanem jól és helyesen kell megélned, hogy te ilyen vagy.
Én most részese vagyok egy ilyen folyamatnak, mert a párom fiatal és csak nemrég eszmélt rá a vonzalmára. És ahogy tisztázódnak a dolgok, én szándékosan nem szólok bele, csak figyelem és segítem a folyamatot, ha ő kéri. De egyre jobban érzi magát és nagyon sok szorongása elmúlt.
Persze
Ha egy ilyen apuka hozzám akarna érni hogy kiélje rajtam a perverz vágyait, ugy pofan basznám hogy ottmaradna!
Ez csak beetető szoveg hogy magadhoz csábitsd az ártatlan kisfiúkat??
Undorito vagy!!!
Mindenkinek sajat maganak kell rajonnie hogy mit akar!
@14
Való igaz és én is hasonlóra utaltam:
Igazából mindenkinek magának kell rájönnie mit akar!
Elfogadom, hogy jól jön egy támogató barát. Az sem ördögtől való, ha az a barát egy kicsit idősebb és mondjuk nemrég ment át ugyanezen a folyamaton. Lehet a dologról beszélgetni.
De igazából jó tanáccsal, tényleges megoldással senki nem tud szolgálni. Senki. Mindenki maga kell megtalálja azt, ami számára a jó út.
Azzal meg egyet tudok érteni, hogy (kortól függetlenül) ebben a kicsit kétségbeesett időszakban egy erősen befolyásoló másik személy inkább árt!
Mondom ezt úgy, hogy az én párom sok évvel fiatalabb nálam és az első komoly kapcsolata vagyok. A legnagyobb nehézség a kapcsolatunk elején pont az volt, hogy még véletlen se a számára oly vágyott idősebb fiútestvért lássa bennem. Rengeteget küzdöttem ezzel, hogy ne csússzunk át ebbe.
Az meg egy legenda csak, hogy minden meleg fiatal fiú valamiféle apafigurát keres magának. Biztos van ilyen elvétve, de erre nem lehet egy igazán működőképes kapcsolatot építeni.
@16
Ami véleményedhez természetesen jogod van. A te életed.
8-as velemenyet osztom!
Kedves 10-es, igen, az is bun. A bun attol ugyanugy bun hogy egy pap csinalja.
júl. 26. 06:02-kor válaszoló hozzászólásából látszik, hogy Isten teremtett hülyéket is, akik úgy döntöttek, hogy okosak akarnak lenni, de nem lettek okosak, csak okoskodók.
De Isten őket is szereti, még akkor is, ha ostobaságot beszélnek, és bűn az ostobaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!