Hogyan tanuljam meg elfogadni azt a tényt, hogy vonzódok a saját nememhez?
Ez olyan tény, mint az,hogy zöld a fű és kék az ég. Nem tudsz tenni ellene, csak elfojtani.
Lelkileg az elfojtás jobban megviselhet, mint az elfogadás.
Utóbbi nyugisabb, hidd el - tapasztalat.
F/m
A szakember segítsége biztosan jót tenne, keress egy pszichológust. Ez egy nehéz, hosszú folyamat - mint ahogy minden identitással, önértékeléssel kapcsolatos probléma. Sokat segíthet még, ha olyan közösségeket, fórumokat keresel, ahol ez elfogadott (pl. meleg közösségek, vagy simán olyan közösségek ahol ez nincsen tabusítva). Szerintem biztosan lennie kellene erre támogató csoportoknak, segítő köröknek is.
Ha ez számít valamit - akkor annak ellenére, hogy a társadalom egy része teljesen károsan tabusítja - igazából teljesen mindegy, hogy kihez és milyen nemhez vonzódsz. Ettől nem vagy rosszabb, vagy jobb ember, aki másként gondolkozik erről, azzal ne foglalkozz (és ha úgy érzed, ne oszd meg vele az életednek ezt a részét). Az a lényeg, hogy boldog legyél!
A 6-os nagyon jól megfogalmazta a lényeget,ez így van,így tökéletes !
Köszönöm, hogy ilyet olvashattam, pedig már régen elfogadtam magam.
# 2
Nyilván akkor az apácazárdákban és a férfi,papi szemináriumokban,papképzőkön menő érdekességek is bűnnek számítanak az Úr szemében igaz?
És mégis, utána ezek a személyek képviselik Istent és beszélnek a nevében és példálóznak ?
Kíváncsi lennék,hogy ők hogyan számolnak el a lelkükkel és főleg a tetteikkel,ha majd eljön az ítélkezés.....Mert ők akkor duplán bűnösök,a képmutatás és a hazugság, a paráznaság bűnével !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!