Mit gondoltok azokról az emberekről, akik gyanakodni kezdenek, ha valaki túl kedves velük?
Figyelt kérdés
Valakin nyilván olyat értek, akit annyira nem ismernek.
Én egyébként ilyen vagyok. Rögtön eszembe jut, hogy ez az ember akar valamit, a kedvesség csak a meggyőzés eszköze.
Találkoztatok már ilyennel?
Esetleg ti is ilyenek vagytok?
júl. 21. 19:02
11/11 anonim válasza:
nekem olyan helyzetben jött elő kétszer is mikor nem lenne rosszindulatú gyanakvásra okot adnom, ez két különböző vendéglátós srác (tulajdonos) két helyi gyrososban. semmi rosszat nem akarnak, de olyan szinten fojtogató a személyeskedésük hogy nekem sok. mindkettő elkezdett érdeklődni a személyes teremről, hol lakom a városban mert még nem látott, a másik amelyikhez többször voltam már kisegítő munkát ajánlgatott maguknál, a másik telószámot akart első alkalommal rámtukmálni hogyha legközelebb megyek csak csörögjek, ne már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!