Mit gondoltok azokról az emberekről, akik gyanakodni kezdenek, ha valaki túl kedves velük?
Figyelt kérdés
Valakin nyilván olyat értek, akit annyira nem ismernek.
Én egyébként ilyen vagyok. Rögtön eszembe jut, hogy ez az ember akar valamit, a kedvesség csak a meggyőzés eszköze.
Találkoztatok már ilyennel?
Esetleg ti is ilyenek vagytok?
júl. 21. 19:02
1/11 A kérdező kommentje:
Sőt, ha jobban belegondolok, én ezeket a nagyon kedves embereket félelmetesnek is tartom.
A Jancsi és Juliskából a boszorkány jut eszembe, aki kedves öreganyónak látszott, de valójában gonosz volt.
júl. 21. 19:04
2/11 anonim válasza:
Altalaban jogos a dolog. En is ilyen vagyok. Termeszet ellenes viselkedes (Magyarorszagon).
3/11 anonim válasza:
Egy munkahelyen nem furcsa szerinted, ha egy munkatársad nagyon kedves veled? Nem fogod gyanítani, hogy besúgó a szentem?...
4/11 anonim válasza:
Viccen kívül, velem az egyik munkatársam túl kedves, és komolyan megfordult a fejemben, hogy így akar belőlem kiszedni infókat, amiket továbbít a főnökség felé...
6/11 anonim válasza:
Tőlem olyanokat kérdez a munkatársam, hogy merre lakok, mennyi idő, mire bejutok tömegközlekedéssel a munkába stb... Mindezt olyan köntösben, hogy közben kedvesen igyekszik beszélni hozzám... Ne gyanakodjak?
7/11 A kérdező kommentje:
Egyértelmű, hogy gyanakodni kell.
Habár szomorú dolog, hogy a kedvességre gyanakodni kell.
Remélem, ha kijutok külföldre, ott nem kell ennyire gyanakodnom, mint itt.
júl. 21. 19:20
9/11 anonim válasza:
Én senkiben se bízok. Ha valaki eddig kedves volt, annak 90%ban hàtsószándék volt az oka. Ez mindig kiderült utólag. Óvatosnak nevezném azt, aki nem hiszi el egyből a mézesmadzagot és bölcsnek.
10/11 anonim válasza:
A kolléganőm fel is vette amit mondtam és továbbította a főnökségnek.
Közös megegyezéssel ki is rúgtak.
Nem bánom, mert életem legrosszabb munkahelye volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!