Mi a véleményed azokról az emberekről, akik apró, jelentéktelen dolgoknak is tudnak örülni? Szánalmas, mert nagyobb öröm úgysincs az életükben?
Te hülye vagy kérdező.
Pont mi látjuk az élet apró csodáit, amit mások nem.
Egy gyönyörű naplemente, a tavaszi fák szépsége, minden csodálatos, és én ennek nagyon örülök, hogy élvezem az élet apró csodáit.
Eső utáni szivárvány, este a virágok illata, bárminek tudok örülni. :)
Nekem eszembe nem jutott volna azt mondani, gondolni, hogy szánalmas, ha valaki az apró dolgoknak örül. Ez a tény magában meg nem zárja ki, hogy nem történnek vele nagyobb, kiemelkedőbb pozitív történések is.
Szóval ezt, hogy apró dolgoknak is képes örülni, mindenképp pozitívnak mondom. Nekem kifejezetten szimpatikusak is az ilyen emberek.
Régen az ilyeneket, akik apró, jelentéktelen dolgoknak is tudnak örülni egyszerűen embereknek hívták.
A szánalmas inkább az a sok konzumidióta, akik már nem annyira emberek, hanem inkább csak fogyasztók. Az ő pszichés egészségük kártyavárként képes összeomlani ha nem tudják birtokba venni a mások által diktált trend megkövetelte logóval ellátott terméket, ha csak az olcsóbbat kapják meg egy dologból ami ugyanolyan mint a drágább, vagy ha nem sikerül elég hitelesen összehazudni a rajság látszatát a környezetüknek.
Magányos férfi vagyok, de minden nap nagyon sok szépet és jót látok,mert nyitott szemmel járok.
Megsimogatok kutyusokat, rám nevetnek a kis gyerekek, eligazítok az utcán embereket,kinyitom a kaput megpakolt szomszédnak.Már ezek is értékessé teszik a napom,de a sok virág, harsogó zöld lombok, orgonaillat,rigók éneke,mind csodálatos....nem érdekel a politika,a trendi cuccok,nincs okostelefonom.
De élek és élvezem, még ha pár éve magányosan is. És szánom a fent említett konzumidiótákat...akik hajnaltól állnak sorba szupcsi új telcsiért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!