Börtönben lenne a helye annak a karateedzőnek,aki felrúgott egy hétéves kisfiút?
Figyelt kérdés
Sokat láthattuk a tévében azt a videót ahol az edző felrúgja a kisfiút.Ezért börtönbe kell mennie?Vagy elég a bocsánatkérés és ha megígéri soha többé nem tesz ilyet?júl. 21. 18:21
31/45 anonim válasza:
Remélem ott téged is fejre állítanak és rárúgnak a bordádra!!!
32/45 anonim válasza:
Még mosakodik a szemétláda, hogy a Jóisten húzza a f@szát belé!
33/45 anonim válasza:
Tipikus fidesznyik. A valóságtagadás a lételemük. Beismerni semmity mindent csak tagadni és másra kenni. Ilyen egy fidesznyik...
34/45 anonim válasza:
A Btk. szerint bűncselekményt követett el, vagyis igen, börtönben a helye.
35/45 anonim válasza:
Na mi van, még mindig nem sittelték le azt a G**IT?!
36/45 anonim válasza:
Szabadlábon védekezhet a rohadékja, és még nyaralni is emlehetett, és utána sem tartóztatták le, amikor hazajött.
Ha nem fidesznyik lenne, akkor már régen sitten lenne!
38/45 anonim válasza:
Hát már egyszer beismerte, bocsánatot is kért, és videó is van róla több is...🤣🤣🤣
39/45 anonim válasza:
A 18 éves roma származású Lóci is bocsánatot kér miután megerőszakolja és megöli (vagy fordítva) a 88 éves öregasszonyt!
Minden tárgyaláson ezt hallani:
"Hát én nem aúgy akartam!"
Hát én nem akartam!"
"Bocsánatot kérek!"
"Szörnyen sajnálom!"
Tudják a rohadékok hogy enyhítő körülmény.
40/45 anonim válasza:
De ez azt tagadja amit már beismert, és tárgyi bizonyítékok is vannak a tettére.
A kettő nem ugyanaz, hogy tagadni, vagy enyhébb büntetésért pl. bocsánatot kérni és megbánást tanúsítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!