Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen fóbiátok van? Kaptok-e...

Milyen fóbiátok van? Kaptok-e rá megjegyzéseket?

Figyelt kérdés

Én a pokoktol irtozom, tényleg a víz le ér, sírok ha meglatok egyet, lehet hisztinek nevezni, de ez van. Kedves rokonoknak nagyon humoros vagyok, nincs is jobb, mint azon szórakozni, hogy milyen vagyok ha meglatok egy pókót.

A másik a bezártság. Nem bírom, ha be van csukva a szoba ajtaja ahol vagyok (már a gondolattól is legszomjam van) , a metrót, egy szabaduloszobaba sem merek

elmenni, liftrol nem is

beszélve.

Meg hát a tömeg, gyűlölöm a tömeget.

Nektek?

júl. 21. 11:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Emetofóbia

xy: nincs benne semmi ijesztő, félelmetes :D

júl. 21. 15:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
#4 Egyszer a nagymamám is beleesett egy ilyenbe, úgyhogy bennem kiskorom óta ott van, hogy ösztönösen kerülgetem a csatornafedőket, vagy maximum óvatosan lépek rájuk. Szerintem ez normális és nem nevetséges, mert tényleg csomószor rosszul zárják le őket, és tök veszélyes lehet beleesni, úgyhogy senkinek nem árt az óvatosság.
júl. 21. 16:13
 13/14 veszettkecske ***** válasza:
100%
Üvegszilánk fóbia... ha törik pohár stb, mindig látom, mennyi kicsi vékony hegyes szilánk repül szét, és megpróbálom teljesen összeszedni, nehogy valakinek a szemébe kerüljön. Meg a szokásos, a nagyobb pókoktól irtózok.
júl. 21. 16:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A kedves rokonoknak is van ám gyengepontja. Derítsd ki ki az és, ha legközelebb szórakoznak, te is lepd meg őket valamivel. Utána lefognak állni.

Nekem amúgy sok van.

Az összes bogár, rovar pók rettegéstokoz bennem. Egy sokkot, nem sikítok, de lefagyok és nagyon félek tőlük.

A viharban jön elő, hogy félek hogy rám omlik, dől a ház, mert a sok esőtől mondjuk földcsuszamlás lesz vagy ilyesmi. Rettegek ezektől, éjszaka volt már hogy szívdobogásra keltem, mert szorongva aludtam el a vihar miatt.

A szűk csigalépcső, normális korlát nélkül. Utálom őket, bár szerencsére ez skippelhető, max nem megyek fel a kirándulás során a régi vàr/kastély tornyába.

Máshol nem érzek ilyen tériszonyhoz hasonlót, de ezeknél igen.

Betegségek, fertőzések elkapása. Nem egy hipohonder szintjén, de azért rendesen zavar mikor túl közel jön egy rühes idegen hozzàm, vagy taknyuk nyáluk egybefolyik és ahelyett hogy otthon döglődnének, mègis bejárnak dolgozni, ezàltal felszállnak a tömegközlekedésre. Fúj.

A bizonytalanságtól való félelem. Mind pénzügyi, mind egyéb szinten. Hogy egyedül maradok, nem lesz pénzem, munkám és mehetek az aluljáróba én is. Ez egy nagyon erős szorongás bennem, amolyan fóbiának mondanám.

júl. 21. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!