Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A városi magyar embereknek...

A városi magyar embereknek miből van ennyi sok pénzük?

Figyelt kérdés

Debrecen, Mikepércsi úti Tesco. A parkoló autók 80%-ának minimum 5-6 millió a piaci értéke (és akkor még keveset is mondtam). Pár éves Fordok, kisebb méretű prémium SUV-ok/városi autók (X2 BMW, Nissan X-trail, Mini Cooper, A osztályú Merci) illetve középkategóriás vadiúj "kommersz" népautók pl. Opel Mokka, VW Tiguan, Skoda Karoq stb.) szinte az utca képét testesítik meg.

Illetve van 20-ból 3-4 autó egy-egy igényesebb elektromos kocsi (Skoda Enyaq, Tesla, BMW i4, Hyundai Ioniq stb.).

És nekem ne mondja senki, hogy ezek részletre vannak véve, mert ha bemegyek a belvárosba vagy bármely kertvárosba azt látni, hogy folyamatosan épülnek az új lakások és a már felépült tipik amerikai stílusú családi házak előtt is az előbb felsorolt autók állnak. Akkor lehet sejteni milyen házak előtt állnak AMG Mercik meg Porsche-ek.

És akkor belegondolok, hogy én infós diplomával keresek 700-750k bruttót (attól függ hogy a juttatást beleszámolom-e) és évek óta dolgozom, de egy belvárosi garzonlakás árának az 5-ödét tudtam félretenni úgy, hogy szülőkkel élek, semmi rezsit/kaját nem fizetek és egy cirka 20 éves lerúgott autóval ingázom aminek így is kb nulla a fenntartása.

Eközben az említett parkolóban meg láttam egy kis szőke huszonéves kislányt ahogy beszáll egy zsírúj Sangjong Korando kormánya mögé ami kb egy 10-12 millió.

Hogy a francba van a városiaknak ennyi pénze? Mert hogy nem beosztotti munkabérből az 100 biztos!!!!

júl. 20. 17:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem sokak ilyen coach-ok, netes majomságokat, szürkegazdaságos meg MLM-es "munkákat" dóóógoznak, osztan onnan van a manikájuk.
júl. 21. 21:22
 12/23 anonim ***** válasza:
61%
Külföldi szemmel írok: amikor atjovok az országba egy lerohadt putrit látok, ami a saját környezetére is igénytelen. Milyen gazdagsagrol beszélsz? Ez nyomor, ami Magyarországon van. Nem tudom mit látsz. Ez NYOMOR. A kaja is szemét a boltban, amit vesztek. Alig van BIO vagy regionális cucc, kicsi a választék.
júl. 21. 22:22
 13/23 anonim ***** válasza:
36%
#12 Így van. Mintha csak a sok évtizednyi románozás karmája csapna vissza hibátlanul. Csak hát ez nem az, ez maga a magyarság, ahogy saját magát viseli.
júl. 22. 05:52
 14/23 anonim ***** válasza:
46%

Én külföldről szintén egy lepukkant országot láttam idén. Nem láttam én semmilyen gazdagságot. Vannak akiknek bejött az élet, de semmi extra. Ezek a 8-15M-es autók külföldön alapok a melós kategóriában. Nem cégvezetők meg vállalkozók.

Az a durva, hogy nyugaton amikor megjelenik egy új autó, legyen az bármi, kivéve a hypercar, egy héten belül már látod az utcán. Egymást érik a 80-100 millás kocsik, ehhez képest ami Magyarországon van az szegénység.

júl. 22. 16:48
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Tökmindegy hogy a nyugati kizsákmányoló réteghez képest ez szegénység e, ehhez az országhoz képest ilyen múlttal gazdagság. És tényleg rohadt idegesítő a szépségipar, nem tudom ez nyugaton is így megy vagy csak ebben az országban van ennyi lepra ember akiket muszáj ennyire kidekorálni hogy vállalhatóak legyenek? Meg itt a kutyák is extra rondák alapból vagy mi van? Mármint hogy a gyerekre nem költenek, az nyomorog, de a hülye boomerek szétköltik az agyukat.
júl. 22. 17:49
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
A szépségipar itt is dübörög. Körmös, fodrász külön női és férfi meg a kutya kozmetika. Ebből itt is szarrá keresheted magad.
júl. 22. 18:25
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

15: a nyugat azon a részén, ahol én élek, itt normálisan öltözködnek az emberek. Viszont azt simán látod a ruhazatan, ha kelet-europai jelenik meg... Csillogo, villogo vagy 2 méteres logoval hirdeti a "luxusmárkát", plusz a tipikus kelet -europai smink... Rohadt nagy különbség van már.

Apropó Románia: családom nyaralt ott, Erdélyben és Románia más részén is voltak és sajnos be kellett vallaniuk: Románia lehagyta Magyarországot.

Lassan jön a kötelező digitális állampolgárság app. (Hogy honnan tudom az titok:)) Meg van időtök

levaltani Orbánt...

júl. 22. 21:19
 18/23 anonim ***** válasza:
48%

Ezen énis rugóztam

Aztán rájöttem hogy a 90% hitelből ahogy a házaknál is

Mikor meg bemegy a bolba sajnál megvenni egy magnumot :D

júl. 23. 12:52
 19/23 anonim ***** válasza:
A hitelt is meg kell engedd magadnak. Valószínűleg nem a kaján spórolják ki mint azok, akik minimálbéres fizetésből luxus mobilt vesznek. ☝️
júl. 23. 13:46
 20/23 anonim ***** válasza:

Boldog boldogtalan megkapja a hiteleket lásd csok stb

Autóra mégkönyebben megkapják

Ezek az emberek azok általában akik a boltban háborognak hogy ez mééé került ennyibe :D

Ja és rengetegen a nyaralást is hitelből fizetik :D

Házaknak kb 95 % hiteles

júl. 23. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!