A városi magyar embereknek miből van ennyi sok pénzük?
Debrecen, Mikepércsi úti Tesco. A parkoló autók 80%-ának minimum 5-6 millió a piaci értéke (és akkor még keveset is mondtam). Pár éves Fordok, kisebb méretű prémium SUV-ok/városi autók (X2 BMW, Nissan X-trail, Mini Cooper, A osztályú Merci) illetve középkategóriás vadiúj "kommersz" népautók pl. Opel Mokka, VW Tiguan, Skoda Karoq stb.) szinte az utca képét testesítik meg.
Illetve van 20-ból 3-4 autó egy-egy igényesebb elektromos kocsi (Skoda Enyaq, Tesla, BMW i4, Hyundai Ioniq stb.).
És nekem ne mondja senki, hogy ezek részletre vannak véve, mert ha bemegyek a belvárosba vagy bármely kertvárosba azt látni, hogy folyamatosan épülnek az új lakások és a már felépült tipik amerikai stílusú családi házak előtt is az előbb felsorolt autók állnak. Akkor lehet sejteni milyen házak előtt állnak AMG Mercik meg Porsche-ek.
És akkor belegondolok, hogy én infós diplomával keresek 700-750k bruttót (attól függ hogy a juttatást beleszámolom-e) és évek óta dolgozom, de egy belvárosi garzonlakás árának az 5-ödét tudtam félretenni úgy, hogy szülőkkel élek, semmi rezsit/kaját nem fizetek és egy cirka 20 éves lerúgott autóval ingázom aminek így is kb nulla a fenntartása.
Eközben az említett parkolóban meg láttam egy kis szőke huszonéves kislányt ahogy beszáll egy zsírúj Sangjong Korando kormánya mögé ami kb egy 10-12 millió.
Hogy a francba van a városiaknak ennyi pénze? Mert hogy nem beosztotti munkabérből az 100 biztos!!!!
Én külföldről szintén egy lepukkant országot láttam idén. Nem láttam én semmilyen gazdagságot. Vannak akiknek bejött az élet, de semmi extra. Ezek a 8-15M-es autók külföldön alapok a melós kategóriában. Nem cégvezetők meg vállalkozók.
Az a durva, hogy nyugaton amikor megjelenik egy új autó, legyen az bármi, kivéve a hypercar, egy héten belül már látod az utcán. Egymást érik a 80-100 millás kocsik, ehhez képest ami Magyarországon van az szegénység.
15: a nyugat azon a részén, ahol én élek, itt normálisan öltözködnek az emberek. Viszont azt simán látod a ruhazatan, ha kelet-europai jelenik meg... Csillogo, villogo vagy 2 méteres logoval hirdeti a "luxusmárkát", plusz a tipikus kelet -europai smink... Rohadt nagy különbség van már.
Apropó Románia: családom nyaralt ott, Erdélyben és Románia más részén is voltak és sajnos be kellett vallaniuk: Románia lehagyta Magyarországot.
Lassan jön a kötelező digitális állampolgárság app. (Hogy honnan tudom az titok:)) Meg van időtök
levaltani Orbánt...
Ezen énis rugóztam
Aztán rájöttem hogy a 90% hitelből ahogy a házaknál is
Mikor meg bemegy a bolba sajnál megvenni egy magnumot :D
Boldog boldogtalan megkapja a hiteleket lásd csok stb
Autóra mégkönyebben megkapják
Ezek az emberek azok általában akik a boltban háborognak hogy ez mééé került ennyibe :D
Ja és rengetegen a nyaralást is hitelből fizetik :D
Házaknak kb 95 % hiteles
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!