Mi baja a magyar embereknek ?
Ma volt egy rendkívül negatív tapasztalatom az emberekkel. A mai nap folyamán elvittük a kiskutyámat az állatorvoshoz és olyan bunkó szintet megütnek a bunkósági skálán egyes magyar emberek egyszerűen hihetetlen.
Az egyik megkérdezte, hogy mit keresünk ott de az a hangnem.
Meg összeségében azt tapasztalom, hogy Magyaroszágon tiszta ideg mindenki és alig várják a levezetési lehetőséget! Szimplán förtelmes egyes emberek mit engednek meg magunknak!
Azt gondolom, hogy a magyarnak nincs megküzdési stratégiája, mindig mindenki más a hibás, csak ő nem semmiben sem. Mindig mástól várja a megoldást, holott önmagát kellene fejlesztenie, de ez nem megy neki így a rendszerváltás után sem, pedig van már rengeteg pszichológus, coach, mentálhigiénés szakember, stb. is.
Az arcoskodás is abból adódik, hogy lényegében egy tehetetlen valaki, aki inkább agresszíív mással, semmint a saját gondját megoldja.
A 4-es nagyon jó választ írt. A magyarok többsége gyakorlatilag olyan, mint egy nagyra nőtt gyerek: másokra mutogat, támad, kifogásokat gyárt, megsertődik..
Egyszerűen mintha nem hinnenek abban, hogy jobbá tehetnèk az életüket, a legminimálisabb erőfeszítést sem teszik meg.
Úgy vettem észre, hogy a magyaroknál mindig inkább azt kell nezni, a gyakorlatban mire képesek, mert a többség csak szájhős: kötekedik, fölényeskedik, de nem képes valódi szellemi teljesítményre.
Sokatokkal egyetértek!
És már értem nagyjából. A magyar emberek egyből támadnak, mint egy hisztis óvodás.
De itt is látszik a kommentek többségén, hogy egyből a másikat ócsárolják. Az viszont, hogy én mit tudnék tenni a saját egészségemért azt egyik se fogja fel.
A másik negatív véleményét vagy nem hiszik valósnak, vagy belekötnek. És már szimplán látom, hogy ezt azért teszik mert ők ostobàk!
Kedves 8-as!
Oda van írva, hogy időpontra mentünk. És még a második mocskolódásod se jött össze, mivel nem én beszéltem, szóval ezt most szerintem engedd el. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!