Miért hánytorgat fel valaki régi sérelmeket?
Figyelt kérdés
Rólam van szó. És nem tudom az okát, azt hiszem. Képtelen vagyok megbocsátani? Miért vajon? Hátha kívülről könnyebb ránézni, én elakadtam.júl. 20. 00:01
1/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Nagyon sok tüske bennem marad és sose fogom őket megbocsátani. Ez van. Nem kell mindig mindent megbocsátani.
2/6 anonim válasza:
Talán azért mert ha a régi sérelmek nem voltak átbeszélve vagy más módon feldolgozva, elengedve, akkor a mai napig rombolhatnak benned.
3/6 anonim válasza:
Rengetegszer nincs rá mód, hogy átbeszélje valaki a sérelmet. Vannak azok az emberek, akik még téged tartanak hibásnak, ha szarul esik amit mondtak neked. Mondván te olyan túl érzékeny vagy, vagy egyszerűen tagadják, hogy mondtak volna ilyet. Na ezekkel beszéld meg a sérelmet. Szarba se vesznek.
4/6 anonim válasza:
Én azért, mert az akkori 16 éves osztálytársaim kivégeztek volna, ha panaszkodni merek. Hogyha lenne lehetőségem, többet nem mennék iskolába. Inkább élnék kint az utcán, minthogy mindenki meg akarjon ölni, már fiatalon. Saját osztályodban. Nyilván ez felfoghatatlan nehézség, méltóbb lett volna megdöglenem valamelyik csatában.
5/6 anonim válasza:
Mert még mindig vele élsz vagy dolgozol es látod.
Ez olyan kb mint a tűz megsütött. Es akármikor ranézel már tudod eszebe jut hogy megéget ha akar.
6/6 anonim válasza:
Mert vannak dolgok, amiket nem tudott megbocsájtani az illető, amiket nem lehet jóvá tenni, elfelejteni. Ezek pedig újra előtörnek konfliktus, nézeteltérés esetén, egészen addig, míg nem kerül a dolog feldolgozásra, átbeszélésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!