Hogyan kaphatnám vissza a régi önmagam?
Figyelt kérdés
Régebben, kb. 5 évvel ezelőtt extravertált voltam, folyton pörögtem, mindig vidám ,pozitív személyiség voltam..
Az évek alatt viszont az ellentétem lettem, már nem szívesen beszélgetek senkivel, ha beszélgetek az is fárasztó , sajnos sokszor panaszkodom, holott mindig is azt vallottam, hogy hálát kell mindenért adnom amim van, negatív vagyok nagyon sok helyzetben!
Rossz érzés :( és hiányzik a régi vidám, pozitív énem!
Mással is történt már hasonló?
Sokat csalódtam, tehát kicsit tört az élet, de visszagondolva rengeteget változtam rossz irányba :/
2024. máj. 7. 16:31
1/4 anonim válasza:
Fel kell dolgoznod a traumáidat. Csak úgy lehet.
2/4 anonim válasza:
Én pont fordítva vagyok. Régebben sokkal jobban lefáradtam az emberek közt. Melankólikus voltam és túlérzékeny. Kb másfél-két éve ez valahogy megfordult bennem. Nem tudom miért vagy hogyan, de manapság indokolatlanul pozitív, derűlátó és vidám vagyok. Sokkal beszédesebb lettem és meg is keményedtem, már ami az érzelmekkezelését illeti. Még mindig keresem az okát, mi váltotta ezt ki nálam.
3/4 anonim válasza:
Tényleg nincsen senki, akivel szívesen beszélgetnél? Vagy nincs esetleg olyan hobbid, kedvelt szórakozásod, ami örömet és önbizalmat ad? Mert ezek mind nagyon sokat segítenének abban, hogy újra nyitottabb és pozitívabb legyél.
4/4 A kérdező kommentje:
Filmezni és olvasni szoktam, vannak kiskutyáim és velük szoktam foglalkozni :)
2024. máj. 8. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!