Negyvenesek és idősebbek, mit mond az élettapasztalatok?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, ideje fordítanom a sorsomon, új iránybí elmenni. Bizonyos események hatására is úgy érzem, határvonalhoz értem. Eldőltek dolgok (munkahelyi álmok és más) ...rám nézve szomorúan. Szerintetek hány évente ér az ember fordulóponthoz, hány évente jön egy új életszakasz?júl. 19. 19:36
11/12 anonim válasza:
Gondolom, hogy nem annyira a naptárhoz van ennek köze, hanem a belső fejlődésednek és a körülmények változásának.
A fejlődés jó esetben a tanulságok levonását jelenti, ez szerintem pozitív. Aki képes cselekedni, új irányokat keresni, az jó úton jár. Még akkor is, ha kényszernek érzi.
Hogy ez milyen gyakran jön el, az szerintem egyéni. Hol a külvilág kényszeríti az embert a váltásra, hol meg a belső igények.
12/12 A kérdező kommentje:
11: Köszönöm a kiemelkedően tartalmas választ.
júl. 20. 06:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!