Negyvenesek és idősebbek, mit mond az élettapasztalatok?
Nálam 10 évente.
80 éves apámnál egyszer se, 45 évig ugyanazon a helyen melózott, lakatos-esztergályosként.
Köszönöm a választ. Itt nem csak munkahelyre gondolok, hanem úgy mindenre. Ismeretségi kör váltásra, vállalkozásra, tanulási irányra, párkapcsolatra.
Ment a zöld jelzés.
Idosebben egyre kevésbé vagy piacképes is, minden teruleten. Nem téged vesznek fel, nem veled randiznak, kulfoldi melokat fizikailag nem is bírnád, stb.
Sportban is kíméletesebb edzések javasoltak már es nem terhelni az izuleteket hanem jóga meg ezek, aztán fáradekonyabbak az agyuk tompább is.
Igazábol a lejtmenet kapuja.
Akkor neked még jó,mert van legalább egy barátod.Nekem már senkim nincs. Hiába vagyok egészséges,fitt,szeretnek a munkahelyen is,ha a magánéletem üres.
Persze a fittség,az egészség nagy kincs,örülök is neki.A dohány és alkoholmentes élet, a sok mozgás, a humor tart jó karban.
55 F
Én 35 évesen kezdtem el érezni, hogy véget ért egy szakasz és kifutok az időből.
Egyre nehezebb munkát találni, társat szintén nagyon nehéz, nemcsak a külső és belső tulajdonságokkal van gond. Általában egyre fixálódik az emberek élete, ahol lakik például.
Meggondolandó, hogy ha lesz valaki és össze akartok költözni...akkor ki fog kihez, és lehet h munkahelyet is váltani kell...de ki?
Saját körömben sajnos elmentek a barátok nincsenek már, sokaknak gyereke lett, elköltöztek időközben, társaságom sincsi gazán akikkel összejárhatnék így 39 évesen most már.
Sokan küszködnek hasonló gondokkal és persze keressük, hogy "hol?"
Az ember 7 évente kicseréli az összes sejtjét. Változik a gondolkodása, értékrendje, amit szórakoztatónak talált 25 évesen, 45 évesen már halálosan untatja!
Lehet szeretett ismerkedni fiatalabban, ma már nem érdekli csak a kényelmes fotele otthon, hiába fiatalos és néz ki jól, alig várja pihenjen es a pihenést, nyugalmat már többre értékeli mint bármi mást! Most magamról beszéltem!
Persze, hogy jönnek fordulópontok, csak sajnos mire az ember megokosodik es bölcs lesz es rájön, mit kellett volna tegyen, hogyan kellett volna éljen, gondolkodjon, addigra már túl késő!
Ezért mondják, hogy az élet rövid! Es mindent csak a visszapillantótükörben tudsz kiértékelni, utólag látod mi volt jó és mi nem! A jelenben ritkán tudja az ember felfogni a helyzetet teljes mértékben, mert nincs elég tapasztalata sokszor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!