Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Korábban többet idegeskedők:...

Korábban többet idegeskedők: Van olyan könyv, vagy videó, vagy bármi ami nektek sokat segített?

Figyelt kérdés
Van, aki magára vagy másra ismer ebben és tud valamit ajánlani? 🙏🏻

2024. júl. 16. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
2024. júl. 16. 20:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindfullness
2024. júl. 16. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
2024. júl. 16. 21:15
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
A sok szex segített nekem
2024. júl. 16. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Én vonzás törvényét hallgatok lefekvéskor ha vmi bajom van, mert nyugtató a nő hangja is, tele van vmiféle törődéssel is.

De ez szerintem teljesen szubjektív hogy kinek mi esik jól.

Madarcsicsergéssel indul meg vmi relax zene mehet alatta

[link]

Sokan vmi pattogó magas hangon beszélnek, az engem idegesit lefekvéskor.

A relax zenéket már unom mert amugy informáciohiányom is van, de néha kikapcsol ez:

[link]

Vagy vannak videok akármire is ha akarod. Ha magányos vagy vagy penztelen, vagy munkahelyi gondok, már mindenről vannak szichologiai előadások is.

2024. júl. 16. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez pl a munkahelyi mobbingról szól és olyan fura hogy idősebb valoban pszichologusok sokkal de sokkal jobban ismernek mindent. Pl:

[link]

Pl mobbingrol fiatal srác előadók mintha csak a felszínt kapargatnák, a mélyebb tartalmak meg sehol nincsenek:

[link]

2024. júl. 16. 21:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Jártam coach-hoz, de nem nagyon használt. Aztán kezdtem figyelni magamat: ha nem is mindig csillagos 6-ösre, de egy szintre mindig meg tudtam oldani a feladataimat, a munkámat. Ezek adtak löketet arra, hogy egyre kevesebbet parázzak dolgokon.

Elmegy előttem a busz? Van másik:).

2024. júl. 16. 22:09
 8/8 anonim ***** válasza:
74%
egy szó: elengedés ("Engedd el!" - nálunk ez volt a jelszó)
2024. júl. 16. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!