Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Emberek hogy bírnak klíma...

Emberek hogy bírnak klíma nélkül lakni otthon?

Figyelt kérdés
Miért nem szereltetnek be klímát? Két hete csak azt lehet itt olvasni, hogy senki nem tud aludni mert éjszaka is 30 fok van a lakásban. Gondolom nem ez az első nyara senkinek. Évek óta inkább szenvednek 3 hónapot, minthogy letudják egy klímával? Nekem fel se tűnik, hogy ilyen pusztulat idő van, mert az az 1-2 óra a szabadban amíg közlekedek, sokat nem számít. Jobb inkább végighisztizni az egész nyarat?
2024. júl. 16. 20:32
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
75%
Anyám pl. tömbházban lakik, lakóközösség engedélye meg ilyenek kellenek hozzá, azt mondta, inkább ne (be akartam neki szereltetni).
júl. 17. 13:48
 32/40 anonim ***** válasza:
50%
Mivel 35-40 fok egész 35 évem alatt létezett, ezért a folyamatos nyavalygásokat én sem szeretem. Azóta valóban létezik például klíma, toronyventillátor, mobilkíma. Aki nem tud klímát szerezni és 28 fok felett van a lakás hőmérséklete, akkor ő próbáljon meg mobilklímát venni. Ha most nem tud, akkor spóroljon rá. Ilyen 3 hetes hőség ugyan még nem volt... De mindenki tudta nagyon jól, hogy vannak hőhullámok 35-40 fok között. Ez a gáz ebben.
júl. 17. 13:49
 33/40 anonim ***** válasza:
0%
Sőt: ennyi év alatt ki is lehetett volna költözni. Nem gonosz akarok lenni, de rakás variációja van mindenkinek tényleg. Ne ugassa már le azt, aki bírja és jól él így.
júl. 17. 13:50
 34/40 anonim ***** válasza:
64%
33 De téged ki ugatott le? Annyi hogy az emberek nem biztos hogy a zárt ablaknál megy a klíma variációt szeretik egyre jobban az évek során ahogy rákényszerülnek az emberek, az olyan mintha nem is élnél. Van aki jönni menni közlekedni szeretne, természetet látni stb, és emiatt inkább a globál klímára vigyáznánk.
júl. 17. 14:17
 35/40 anonim ***** válasza:
67%
Az én 37 évem alatt nem voltak 40 fokok. Biztos alternatív valóságban élek.
júl. 17. 17:28
 36/40 anonim ***** válasza:
76%
Még hányszor kérdezed meg? Van, akinek egy mobilklímára sincs pénze, van, ahol nem lehet, vagy csak nagyon drágán megoldani műszakilag a fix klímát, van, ahol mittudomén műemlék a ház, nem lehet az utcafrontra kibaszni egy kültéri egységet, megszívta, akinek nincs másfelé, pl. belső udvarra néző fala, aztán ott vannak az albérletesek és most hirtelen nem jut más eszembe.
júl. 17. 22:55
 37/40 anonim ***** válasza:

Mondjuk mert törvényi szabályozás van rá, hogy nem szereltethetünk fel? (külföld).

Nekem is nagyon jól esne, ha lenne klíma, de nem lehet, így annyit tehetünk hogy elviseljük a meleget.

júl. 18. 11:58
 38/40 anonim ***** válasza:
Más: albérletbe ki az a hülye, aki szereltet? Minek? Költözöl, az fixen ott marad, szóval valaki másnak adtál egy ingyen klímát.
júl. 18. 12:01
 39/40 anonim ***** válasza:

Amúgy nem lehet leszerelni és elvinni?

Nekünk is ez a baj, nem akarunk kvázi a tulajnak venni egy klímát, ezért nincs, pedig jó lenne...

júl. 18. 12:10
 40/40 anonim válasza:
50%
Mondjuk, mert nem tudják kifizetni? My God, nem a KSH szerinti átlagbért kapja mindenki.
júl. 18. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!