Emberek hogy bírnak klíma nélkül lakni otthon?
nincs pénzük, lehetőségük. Többségüknek nincs pénze hónap végére, albérletben lakik ahol a főbérlő engedélye nélkül egy képet nem tehet fel a falra, nemhogy egy klímát szereltessen be, önköltséges áron.
Amúgy mindene hisztiznek a meleg van az a baj, ha esik az eső akkor meg az, ha tél van az a baj, ha süt a nap akkor meg az.
A fogyasztás annyira nem sok..
Összeségében, ha sokat használod, de azért nem 0-24-ben akkor számolj mondjuk havi szinten 10.000-12.000 Ft-t. Az azért kibírható, tekintve szerintem, hogy nem lesz egész nyáron 40 fok és nem megy végig intenzíven. Szóval szerintem 25-30.000 Ft/nyár. De nyilván hány klíma, hány helyiség.. kérdése már más dolog, de szerintem ez nem tragikus összeg.
6-os, havi 12 ezerbe legfeljebb a régi on-off klíma került 1 db-ot működtetni…
Vagy max ha betűz a nap és nincs redőny…
Vagy ha 20 fokra van állítva nem 25-re
"Amúgy mindene hisztiznek a meleg van az a baj, ha esik az eső akkor meg az, ha tél van az a baj, ha süt a nap akkor meg az."
Ezek nem ugyanazok az emberek. Én soha nem hisztiztem a hidegen, de a melegen mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!