Emberek hogy bírnak klíma nélkül lakni otthon?
Figyelt kérdés
Miért nem szereltetnek be klímát? Két hete csak azt lehet itt olvasni, hogy senki nem tud aludni mert éjszaka is 30 fok van a lakásban. Gondolom nem ez az első nyara senkinek. Évek óta inkább szenvednek 3 hónapot, minthogy letudják egy klímával? Nekem fel se tűnik, hogy ilyen pusztulat idő van, mert az az 1-2 óra a szabadban amíg közlekedek, sokat nem számít. Jobb inkább végighisztizni az egész nyarat?2024. júl. 16. 20:32
22/40 anonim válasza:
Tömésfalú házban lakom. Nem melegszik fel annyira.
23/40 anonim válasza:
Nálam a mobilklíma egy szobát hűt. Olyan elhagyni ezt a szobát, mint lázasnak lenni. Itt hideg van, az ajtón túl szauna.
24/40 anonim válasza:
Nekünk fel van szerelve klíma de én kb soha nem kapcsolom be. Nejem szokta néha lefekvés előtt de azt sem minden nap. Kb 2 nap alatt megszokom a kánikulát és onnantól nem zavar. Melóhelyen sincs klíma és fizikai munkát végzek. Nem rinyálok sosem e miatt.
25/40 anonim válasza:
Annyira könnyű azzal dobalozni, hogy "félre kell rá tenni"... A legtöbben már annak örülnék, hogy van egy saját lakásuk, aminek a torlesztojet nyugdíjas korukig fizethetik. Emellett rakjanak félre kb mindenre. Klimara, évi egy nyaralásra (ezt is itt írta valaki, hogy hát mi az, csak félre kell rá rakni, van rá egy éve mindenkinek), autóra, mosógép cserére, felújításra, jó ég tudja mire, mert általában nem csak egyetlen olyan dolog van, ami az átlag embernek kellene, de nem tudja egyszerre kifizetni. Mérlegel, hogy mi a fontosabb. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy fullra berendezett lakással kezdi az életét, nem mindenki olyan szerencsés, hogy volt lehetősége továbbtanulni, és nem mindenki olyan szerencsés, hogy megfelelő készségekkel rendelkezik jól fizető szakma elsajátításához. De azért valahogy nekik is élni kell ebben a világban, nem?
26/40 anonim válasza:
Nálunk van klíma de állandóra nem szeretem, nincs friss levegő olyan állottat fúj, pedig új. Az a rossz hogy az ember nyáron is be van zárva tizenvalahány órát naponta, illetve főleg ilyenkor mert télen felöltözöl és mehetsz ki a levegőre. Pedig a normális meleget jobb szeretném mint a telet. Amikor legalább éjjel lehűl. A bezártság semmi nyár élményt nem ad.
27/40 anonim válasza:
Ja, és még annyi, hogy nem minden lakóépület alkalmas rá, hogy klímát szerelmének be. Van, ahol egyáltalán nem lehet, még akkor sem, ha saját.
28/40 anonim válasza:
Az hogy mindenki klímát rakjon fel, arra szavakat nem találok. Ezeknek a készülékeknek, de minden modern kütyükenek a gyártása csak még tovább súlybositja a helyzetet. Ezt nevezhetjük probléma fenntartó problémamegoldásnak.
29/40 anonim válasza:
Ha saját házam lenne, már rég lenne klíma. De mivel nincs sajátom, így klíma sincs.
30/40 Metionin válasza:
Megszoktuk. Nekünk sosem volt klímánk, mert a szüleimnek nem volt ilyesmire pénze, utána koliban laktam, majd albérletben. Utóbbiba amikor beköltöztem, anyagilag nem engedhettem meg magamnak, hogy klímásba menjek, mert az jóval drágább volt, mint amit a büdzsém engedett. Most már megtehetnénk de utálunk költözködni és már kibírjuk ezt a kis időt amíg sajátunk lesz és abba majd szereltetünk klímát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!