Miért van az hogy mindenki siránkozik a melegen, de amikor a klíma téma feljön akkor egyből "nincs pénz ilyenekre"?
Figyelt kérdés
Számomra annyira irreleváns, hogy minden évben siránkoznak olyan emberek, akik megtehetnék hogy beszerelnek egy klímát, de minden hülyeségre elszórják a pénzt ami felesleges, és valahogy nehezen tudom elképzelni hogy valaki egy ilyen projektre 20-30 ezret nem tudna félretenni 1 évig, hogy utána 5-10 évig ne legyen problémája. Ez is inkább ilyen nemtörődömség/önsajnáltatás?júl. 16. 16:37
21/28 anonim válasza:
Én nem a 19 voltam, csak engem is érdekel a téma (20-as vagyok)
22/28 anonim válasza:
Szerintem érthető a "nincs pénz ilyenekre" kijelentés, elvégre (sajnos) rengeteg család, ember él bizonytalan és kifejezetten rossz körülmények közt, illetve napról-napra, vagy hónapról-hónapra. Nekik meg nem a klíma lesz a prioritás.
23/28 anonim válasza:
Szerintem rosszul használod az "irreleváns" szót.
24/28 anonim válasza:
A felmelegedésre nem a klíma lesz a megoldás. Attól, hogy te nyomatod a lakásban a 22 fokot, attól még az időjárás ugyanúgy kritikus. Sőt! És bocs ha ezen én aggódok.
25/28 anonim válasza:
"20-30 ezret nem tudna félretenni 1 évig, hogy utána 5-10 évig ne legyen problémája"
Ha nem akarod, hogy mindenféle fertőzés melegágya legyen, akkor nem csak egyszer költesz rá, hanem rendszeresen tisztíttatod is. Egyébként sem úgy tűnik így hirtelen rákeresve, hogy ennyiből meg lehetne úszni beszereléssel együtt...
26/28 anonim válasza:
A lakásban még elég istenes a helyzet, ki lehet bírni, nem a klíma a lényeg, hanem odakint a szabad levegőn.
Ha nem muszáj, ki se megy az ember, pedig milyen jó volna a szabadban lenni.
27/28 anonim válasza:
Különben hogy zajlik egy klíma tisztítása? Valakitől most azt hallottam, hogy ott, helyben, a kádban mosta el a szerelő... De akkor minek hozzá szerelő? Akihez beszerelték, az nem tudja elmosni, ha a saját kádjában csinálja a szerelő is?
28/28 anonim válasza:
Azt hiszem, valaki hőgutát kapott itt a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!