Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha rövid ujjú póló van rajtam...

Ha rövid ujjú póló van rajtam izzadni kezdek klíma mellett is de ha trikóba akkor nem. Hogy lehetséges ez? És hónalj szőröm sincs. Ezért nem veszek fel többé rövid ujjút de mi lesz velem télen?

Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Télen nem fogsz izzadni mert nem lesz közel 40 fok.

A trikóban meg nem érzed, hogy izzadsz mert nincs ott a póló újjá a honaljadnal, hogy megszivja magát izzadtsaggal. egyébként az izzadás gátló stiftek és a hintőpor csodákra képesek

2023. júl. 25. 20:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Nincs olyan nap hogy ne tisztálkodnék vagy ne használnék hónalj sprayt, télen is elő fordult velem mikor bordázott anyagú felső volt rajtam hogy rendesen meg szégyelltem magam eskü😆

És itthon nem is érzem a meleget azért írtam a klímát hogy elvileg nem kellene izzadjak, csak azt hittem valami hormon betegségre vagy valami ilyesmire utal ez.

2023. júl. 25. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
A spray nem sokat ér, kenős stiftet vegyél. Ha nagyon durván izzadsz, lehet kóros is, akkor orvoshoz érdemes fordulni
2023. júl. 25. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez. Viszont azt vettem észre,hogy a kardio edzés segít (ha esténként edzek,másnsp kevésbé izzadok erdekes módon), illetve még a húsmentes étkezes is csökkenti az izzadást nálam. Amúgy nem csinálok belőle nagy ügyet. Mindig van nálam pót felső, elfér a táskámban.
2023. júl. 26. 00:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a trikód 100% pamut, a pólóidban viszont van egy kevés műszál, hogy ne gyűrődjön annyira. Na, ez a kevés műszál is elég számodra ahhoz, hogy izzadj...
2023. júl. 26. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!