Tényleg ennyire egyszerűen kéne ismerkedni?
Nekem sosem voltak barátaim, mindig magányos voltam eddig az életemben.
Másoknál úgy látom annyira könnyen megy a kapcsolat építés. Meg amikor megkérdezik tőlem hogy miért nem ismerkedem ha ennyire magányos vagyok -mintha ez ennyire egyszerű lenne. Szerintem rohadtul nehéz. Főleg hogy sosem voltak barátaim meg barátnőm sem volt.
Emberek többsége nem annyira barátkozó ismeretlenül szerintem.
Meg nem tudom hogy hol lehetne egyáltalán ismerkedni, mert neten próbáltam régebben de nem lett semmi.
Normális esetben könnyen kéne hogy menjen az ismerkedés egy normális emberek?
27 éves vagyok
Vannak visszahúzódó személyiségű emberek. Én is közéjük tartozom, mondjuk nekem segít benne hogy van lelki békém, amivel vonzom az embereket. Ha görcsösködnék, még jobban elijeszteném őket.
Mindig érdeklődési kör alapján érdemes ismerkedni (nekem a pingpong, esetleg kondipark, néha falunap). Tudom fiatalabb vagyok, de látni pár idősebbet is mindegyik helyen. A pingpong pl. azért jó mert nem készíti ki a szervezet és 70 éves csapattársaim vannak (le vagyok igazolva).
Nem egyszerű ismerkedni mostanában, és itt nem feltétlenül csak társkeresési síkon értem ezt. 6-8 éve például rengeteg netes "barátom" volt, könnyű volt másokkal beszélgetni, még akkor is, ha nem volt kifejezetten sok közös témánk. Azok a beszélgetések pedig sokáig mentek, volt, akikkel évekig is.
Most pedig.. az emberek távolságtartóbbak lettek, nem bíznak meg már egymásban különösebben, ami részben a sok csalás, átverés, hazudozás és játszmázás eredménye. Régen nem is volt divat, ennyire legalábbis, csak úgy, szó nélkül felszívódni. Sokan felszínesek, felületesek is, arról nem is beszélve, hogy mennyien nem tudnak rendesen, őszintén, nyíltan kommunikálni.
Szóval most hatványozottan nehéz ez is.
Tisztelet a kivételnek.
Keress a neten olyan csoportokat, amik a hobbijaidnak negfelelő.
Csak vannak hobbijaid.
Ha kocka vagy, van rengeteg gamer csoport.
Ha picit okosabb vagy, és szeretsz olvasni, vagy tudományos témákhoz hozzászólni, arra is vannak csoportok.
De a kérdésedből én arra következtettem, hogy kapcsolatot akarsz.
Hát ne félj a csajoktól, nem harapnak.
Sőt...
Eljutottunk 2024-ben oda, hogy a csajok másznak ránk pasikra.
Szóval egyáltalán nem bonyolult. :)
Elfogadni a másik embert olyannak, amilyen, na az megy piszkosul nehezen. Pl alapból minimum két részre van szakítva az ország lakossága politikai beállítódottság szerint. Engem pl nagyon idegesítenek a másik politikai tömörüléshez tartozó emberek. Lehet az akármilyen művelt, híres, akármi, egyszerűen taszítanak. Ráadásul ez nincs senkinek sem a fejére írva. Beszélgetsz vele és csak szépen lassan fog megjelenni az, hogy ő hová is van betagozódva valójában. Erre még rakódnak a különböző emberi gyarlóságok, gonoszságok, stb és már ott is tart az ember, hogy akkor már inkább egyedül, mert az mégiscsak elviselhetőbb, biztonságosabb, stb.
Remélem, hogy sikerült még jobban elvennem a kedved az ismerkedéstől, pedig nem ez volt a kiinduló szándékom.
Hogy pozitív is legyek. Az idén becsatlakoztam egy ilyen pszicho csoporthoz. Egészen érdekes időtöltésnek, játéknak bizonyult és közben megismerkedtem jó pár vadidegen emberrel is. Barátság (még) nem alakult ki senkivel sem, de összességében hasznosnak tartom, hogy egy csomó másfajta világlátással is találkozom általuk. Szóval nekem már azért van a netről és a való életből is némi "tapasztalatom" ismerkedés témában. Az élő az jobb, csak hát ahhoz megfelelő környezet is szükséges és az viszont elég kevés van, főleg vidéken. A nagyvárosainkban ez jóval könnyebben tud működni, még úgy is, hogy azért az emberek ott is csak ugyan olyan emberek, mint máshol.
Ilyen fiatalon nem szabad begubózni. Annyi nagyszerű program van országszerte, be kell csatlakozni valahová és lehet, hogy érdekes emberekkel fogsz találkozni, megismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!