Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kérkedik az egészsegével?

Miért kérkedik az egészsegével?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki folyton azzal kérkedik, hangoztatja, hogy milyen egészséges. Nincs ezzel baj de miért kell ezzel hősködni? Nem beszélve arról az egészség törékeny dolog és egyik napról a másikra változhat. Én babonás vagyok nem mernék ezzel kérkedni.

2024. júl. 13. 08:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg őt? Biztosan pontosabb választ kapnál.
2024. júl. 13. 08:43
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Hogy te babonás vagy az a te bajod. Szerintem az ismerősöd is tudja, hogy az egészség képlékeny dolog. Az, hogy aktuálisan egészséges, az nem szégyen, sőt, érdem is. Azt jelenti, figyel magára, igényes a szervezetére.
2024. júl. 13. 08:54
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

"Én babonás vagyok nem mernék ezzel kérkedni."

🤣😂

Bocs, ezen csak nevetni tudok.

Én teljesen egészséges vagyok, viszont ezért napi szinten teszek is. Te mit teszel saját testi és lelki egészséged megőrzésért?

"egyik napról a másikra változhat."

Úgy nem fog ilyen hamar megváltozni, ha teszel minden egyes nap az egészségedért.

2024. júl. 13. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy kérked ezzel, egész egyszerűen nincs más az agyában. 0-24 ezen gondolkozik, nincs más ami érdekelné, eköré építi az egész életét. Így meg nyilván erről is fog beszélni.
2024. júl. 13. 13:31
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
Valamivel neki is kell dicsekedni, ha már az eszével, meg a szépségével nem tud.
2024. júl. 14. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!