Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek egy normális,...

Szerintetek egy normális, egészséges mentalitású ember mennyi ideig tud ellenállni a propagandának?

Figyelt kérdés
2024. máj. 29. 10:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem sokáig. Mindenkinek a saját felelőssége, hogy mit enged befogadni és hogy mennyire van ráhatással.

A propagandának egy a célja: örökké félelemben tartani az embereket.

2024. máj. 29. 10:50
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Már a kérdést sem értem. Ha valami nem tetszik, akkor attól sem lesz szimpatikusabb, ha mindenhonnan az ömlik rám erőszakosan. Sőt, ettől még inkább egyre távolabb akarom tartani magamtól.
2024. máj. 29. 10:53
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

Sokáig, de inkább örökké.

Ritka sajnos.

2024. máj. 29. 11:01
 4/14 anonim ***** válasza:
81%

Ameddig csak szeretne.

De egyébként a kulcs nem a mentális egészsége, hanem az intelligencia.

2024. máj. 29. 11:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A 2# jól fogalmazta meg.
2024. máj. 29. 11:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Bármeddig, mert nem hagyja megvezetni magát.
2024. máj. 29. 11:05
 7/14 A kérdező kommentje:
#2 a propaganda lényege a meggyőzés. Pont az a célja, h meggyőzzön valamiről, amiről azt hiszed, h nem akarod, nem szereted, stb.
2024. máj. 29. 11:14
 8/14 anonim ***** válasza:
Micsoda balszerencse, hogy nem lehet csatornát váltani a tévén, a rádión, hogy lehetetlen lenémítani a médiatartalmakat a politikai hirdetések idejére, és hogy muszáj megbámulni és végigolvasni az óriásplakátok feliratait. Ilyen körülmények között a normális, egészséges mentalitású ember kárhozatra van ítélve...
2024. máj. 29. 11:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mentálisan nagyon nem vagyok a toppon, de a büdös életben nem adom a szavazatomat erre a mostani bandára. Ez elvi kérdés és intelligencia-kérdés. Nem attól függ mennyire vagy idegbajos mint mondjuk én mostanában.
2024. máj. 29. 11:41
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

#2 a propaganda lényege a meggyőzés. Pont az a célja, h meggyőzzön valamiről, amiről azt hiszed, h nem akarod, nem szereted, stb.

Továbbra is azt gondolom, hogy ha valamit nem akarok, attól sem fogom akarni, ha erőszakosan letolja a torkomon. Ez épp olyan, mint amikor valaki nem szimpatikus, de nyomul. Attól nem lesz szimpatikusabb, hogy még erőszakos is. Szerintem meggyőzni csak azt lehet, aki mutat rá hajlamot.

2024. máj. 29. 11:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!