Én is nagyon rosszul bírom, de nekem már a 30 fok is halál. Nagyon nehezen tolerálom a meleget, úgy érzem hogy lemerülök és elfogy minden erőm, pedig jó kondiban vagyok. Ez van sajnos. Legalább a hideget sokkal jobban bírom mint az átlag. 15 fokban még rövidujjúban mászkálok, télen is elég egy pulcsi vagy egy vékony gyapjúkabát. Valamit valamiért...
2024. júl. 11. 10:44
12/19 anonim válasza:
Van medence hálistennek ami 10:30-ig teljesen árnyékos. Éjjelre lehűlt 28 fokra, most jöttem ki belőle és szinte ráz még a hideg tőle, úgyhogy most még egy darabig el leszek. De azért be izzítottam a klímát is, csak ilyenkor nem megyek még alá.
2024. júl. 11. 10:51
13/19 anonim válasza:
Összehoztuk a kellemest a hasznossal. Olyan orszagba költöztűnk ahol nyáron max 30, télen meg -5 fok van, hogy ne csak az anyagi oldalát emeljük ki a nyugati életnek.
A hazban lenn 17, az emeleten 19 van, 20-22-nek érződik.
2024. júl. 11. 11:07
14/19 anonim válasza:
Napközben jól, szeretem a nyarat, ventillátorral és jeges teával elég jól érzem magam.
Viszont az már nekem is sok hogy éjszaka nem hűl le, azt nehezen viselem. Az lenne a kedvencem ha napközben jó meleg lenne, de éjszaka kb 18 fok, úgy fel tud frissülni az ember, le lehet hűteni a lakást szellőztetéssel, lehet aludni. Az éjszakai meleg engem is kikészít, a lakást nem lehet visszahűteni és aludni is nagyon nehéz.
2024. júl. 11. 11:33
15/19 anonim válasza:
Megy a légkondi egész nap, enélkül nem is bírnám. A szemközti szomszéddal pont beszéltem, mondta, hogy 35 fok van a lakásba. Eszméletlen.
2024. júl. 11. 11:37
16/19 anonim válasza:
Nehezen, de a klímát nem bírom, beteg leszek tőle, úgyhogy inkább elviselem otthon a 30 fok körüli meleget. Van egy ventillátorom, azt bekapcsolom, ha már nem bírom. Igazából az esti órák a rosszak, mert akkor tűz oda a Nap két órán át, akkor nagyon felmelegszik a lakás. Annyiban szerencsés vagyok, hogy az alvással nincs gondom, 35 fokban is elalszom. Duna mellett élek, úgyhogy oda is szoktam járni fürdeni. Napközben meg az irodában van klíma, nem közvetlenül mellettem, úgyhogy nem zavar, és ott kellemes a hőmérséklet.
2024. júl. 11. 14:45
17/19 anonim válasza:
Őszinte leszek: nem túl jól, mondhatni rosszul.
2024. júl. 11. 16:27
18/19 anonim válasza:
Nehezen, de egy munkaalapú társadalomban, ahol a társadalom ráadásul egy harcos, bátor, de kipcsák nép, nem nyafog, hanem előre fele néz!
2024. júl. 11. 18:27
19/19 anonim válasza:
Az átlaghoz képest rosszabbul, mert úgy 32°C körül általában már alig van erőm, fáradt vagyok, nagyon szédülök (alacsony vérnyomás) és nyűgös is tudok lenni. Bár mindenki szerencséjére az utolsó dolog nem tart kimondottan sokáig. Hiába eszem-iszom eleget, ezen az egészen nem segít valami sokat.
Idén viszont, az előző évekhez képest, jobban viselem. Most inkább az elalvással vannak gondok, mert a levegő, a szobám se nagyon hűl le, én pedig hidegben tudok könnyen elaludni (légkondi sajnos nem megoldható).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!