Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki volt az a semmirekellő aki...

Ki volt az a semmirekellő aki feltalálta a láncfűrészt? Mert most valaki vágja a fát, deszkát, és túl hangos... Ez miatt keltem fel!

Figyelt kérdés
2024. júl. 11. 08:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%
Csütörtök van bszod. Dolgoznod kellene neked is ilyenkor, nem aludni.
2024. júl. 11. 09:09
 12/22 A kérdező kommentje:
Neked is ;)
2024. júl. 11. 09:20
 13/22 anonim ***** válasza:
29%

Mennyi defektes süket van itt. És még büszkék is rá.

Amúgy hőségriadóban szerintem reggel 9-kor kellene indulnia a zajoknak, épp azért mert a józan paraszti ész azt mutatja hogy hőségriadóban reggelre hűl le hogy lehessen aludni. Majd láncfűrészezik ha letelt a hőségriadó.

2024. júl. 11. 09:26
 14/22 anonim ***** válasza:
34%

#14 Már befejeztem a műszakot. Erős fizikai munkát végzek. Most a nagy hőségben elrendelte a főnök, hogy hajnalban kezdünk és reggel 8-ig dolgozunk, aztán most szünet és majd este 7-től folytatjuk este 9-ig.

Szóval ez nem jött be, mert én dolgozom. Viszont ha már te otthon tespedsz legalább annyi megértés lehetne benned, hogy más ne a tűző napon rohadjon már meg amiatt, hogy te tudj aludni.

2024. júl. 11. 09:37
 15/22 anonim ***** válasza:

Ha neked kellene összevágnod a tüzelőt télire, vagy egyszerűen csak kivágni egy fát, áldanád a nevét annak, aki a láncfűrészt kitalálta.

A gond nem az eszközzel van, hanem azzal, hogy sokan a leglehetetlenebb időpontban használják.

2024. júl. 11. 09:41
 16/22 anonim ***** válasza:
45%
De az legalább dolgozik, nem munkanélküli.
2024. júl. 11. 14:08
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk miért pont a júliusi hőségriadóban vágja valaki a télire való fát, miért nem mit tudom én. Egy kellemes október eleji délelőtt. Én is felbsznám magam ha vidéki lennék.

Am a láncfűrész nem csak sima orvosi eszköz volt, hanem a szülésekhez használt kínzóeszköz, amit akkor használtak amikor még nem volt altatás, és rendes érzéstelenítés sem, szóval kezdetektől fogva jó nagy fszság volt.

2024. júl. 11. 16:37
 18/22 anonim ***** válasza:
Ne bántsd a láncfűrészes megszállottakat, nekem a szobában is van egy a polcon. Minden este megsimogatom.😂 Viszont egyetértek veled, most több szempontból sem ideális dolgozni vele.
júl. 13. 01:33
 19/22 anonim ***** válasza:
14 Azért aludni fontosabb egy lakóövezetben, családok, kisgyerekek stb, mint hogy te halálra keresd magad a hőségriadó alatt is. Miért nem álltok ki magatokért és embertársaitokért, és intetek be a főninek hogy azért ne higgye már hogy bármit megtehet. Majd legközelebb azért próbálkozzatok, emberség is van a világon nemcsak a profit.
júl. 13. 20:13
 20/22 anonim ***** válasza:
14 segítek mielőtt azt hiszed megint, hogy 40 fokban kell kint rohadnod, nem azt mondtam hanem hogy napolja el a segg főnököd a melót, majd ha nincsen hőségriadó ráhajtotok, de nem kellene reggel 5kor ébreszteni azokat akik olyankor alszanak mert hőségriadóban esetleg megvárják míg ki lehet nyitni az ablakot, utána alszanak, meg amúgyis basszus lakóövezet. Bele kell törődni ilyenkor a helyzetbe amiről senki sem tehet, nem az hogy mások kárára a ti cégeteknek semmi kellemetlensége ne legyen. Valahogy biztos meg lehet oldani.
júl. 13. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!