Ki volt az a semmirekellő aki feltalálta a láncfűrészt? Mert most valaki vágja a fát, deszkát, és túl hangos... Ez miatt keltem fel!
Mennyi defektes süket van itt. És még büszkék is rá.
Amúgy hőségriadóban szerintem reggel 9-kor kellene indulnia a zajoknak, épp azért mert a józan paraszti ész azt mutatja hogy hőségriadóban reggelre hűl le hogy lehessen aludni. Majd láncfűrészezik ha letelt a hőségriadó.
#14 Már befejeztem a műszakot. Erős fizikai munkát végzek. Most a nagy hőségben elrendelte a főnök, hogy hajnalban kezdünk és reggel 8-ig dolgozunk, aztán most szünet és majd este 7-től folytatjuk este 9-ig.
Szóval ez nem jött be, mert én dolgozom. Viszont ha már te otthon tespedsz legalább annyi megértés lehetne benned, hogy más ne a tűző napon rohadjon már meg amiatt, hogy te tudj aludni.
Ha neked kellene összevágnod a tüzelőt télire, vagy egyszerűen csak kivágni egy fát, áldanád a nevét annak, aki a láncfűrészt kitalálta.
A gond nem az eszközzel van, hanem azzal, hogy sokan a leglehetetlenebb időpontban használják.
Mondjuk miért pont a júliusi hőségriadóban vágja valaki a télire való fát, miért nem mit tudom én. Egy kellemes október eleji délelőtt. Én is felbsznám magam ha vidéki lennék.
Am a láncfűrész nem csak sima orvosi eszköz volt, hanem a szülésekhez használt kínzóeszköz, amit akkor használtak amikor még nem volt altatás, és rendes érzéstelenítés sem, szóval kezdetektől fogva jó nagy fszság volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!