Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fodrászok! Ti mennyit beszélge...

Fodrászok! Ti mennyit beszélgettek a vendéggel?

Figyelt kérdés
Én azt vettem észre, hogy azok akikkel kommunikálok akikhez nyitok visszajönnek, akivel semleges vagyok nagy valószínűséggel nem.
2024. júl. 10. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem vagyok fodrász, csak vendég, de én a munkája alapján döntöm el, hogy visszamegyek-e hozzá. Nem vagyok az a tipikus introvertált, aki utálja a small talkot, meg idegesíti, ha beszélnek hozzá, meg azt se gondolom, hogy aki nem beszélget, az "kevésbé jó", vagy nem vagyok neki szimpatikus, vagy ilyesmi. Amúgy én egyre gyakrabban tapasztalatom, hogy nem beszélgetnek a fodrászok. Szerintem elterjedt, hogy sokan nem szeretik. Én meg kezdeményezni nem szoktam, nem is tudom, mivel lehetne.😀 Mindenesetre tényleg 100%-ban a végeredménytől függ, hogy hozzá megyek-e legközelebb.

33F

2024. júl. 10. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Én szeretem ha nem beszél hozzám a fodrász.
2024. júl. 10. 19:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Engem idegesít a kínos csend.
2024. júl. 10. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én fodrászomnak be nem áll a szája. Ráadásul mindenkit kibeszél. Viszont a munkája szuper, ezért járok hozzá.

N

2024. júl. 10. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek beszélni vele, de gyerekkorom óta ismerem, több mint 20 éve.
2024. júl. 10. 20:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a fodrászomat azért hagytam ott, mert egy ideg-beteg pi.csa volt. Folyamatosan úgy beszélt velem, mintha nem tőlem kapná a pénzét. Aztán a hajamat is kezdte elbaxni, néhány tincset nem vagott le, nekem kellett megigazítani. Egyszer árat emelt, akkor hagytam ott.
2024. júl. 10. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy fodrász, aki beszólt, amiért nincs barátnőm, ellenben a hajamat elb*szta. Így két okom volt nem visszamenni hozzá.

Ezért szeretem a nagyobb szalonokat, mert inkább egymással beszélgetnek a fodrászok, ha unatkoznak. Nekem személy szerint jóval kínosabb felesleges kérdésekre válaszolgatnom. De ez amúgy ritkán történik meg, mert a legtöbb fodrász csak leb*sz, hogy miért nem járok sűrűbben, mert most neki mennyi hajat kell összesöpörnie. (Vastag, sűrű hajam van)

2024. júl. 10. 20:28
 8/8 anonim ***** válasza:
55%
Én mindig is utáltam, ha beszélt hozzám a fodrász. Rohadtul nem érdekel, amikor vadidegen emberek magánéletét elemzi. Agyfaszt kapok az ilyenektől. A munkáját meg csak elrontja. arra figyelj oda, amiből élsz b+.
2024. júl. 10. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!