Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valakinek nincs kedve...

Ha valakinek nincs kedve valamihez egyszerűen nem ír vissza.Milyen viselkedés?

Figyelt kérdés
Pedig egy tisztességes nem jobban esne mint az hogy vàlasz nélkül hagyjàk a màsikat.Vagy màsik eset amikor hagyjak lebegni a programot,se igen,se nem.
2024. júl. 9. 20:13
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Aláírt egy szerződést, hogy élete végéig gyors válaszadással levelezni fog veled?
2024. júl. 9. 20:19
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
Igen, korrektebb lenne egy üzenet írása pl., hogy "Részemről ennyi", de sokan tudják, hogy ma már sokmindennek nincs következménye, akkor inkább ezt a "megoldást" választják.
2024. júl. 9. 20:22
 3/10 A kérdező kommentje:

1-es nem errol van szo,de ha hivom valahova,valamit inditvanyozok legalabb irja meg,de legjobb akkor nem hivni tobbet

2-es sajnos igy van mindent konnyelmuen vesznek kiveve ha roluk van szo akkor sertodottek

2024. júl. 9. 20:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Te nem indítványozol semmit. Utálom a hivatali dolgokat, ugyan azokat a hatalmuktól legális csalásokat alkalmazzák, mint a gyilkosságba kergetett cigányok. Csak nekik illegális, és csinálják.
2024. júl. 9. 20:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs válasz, az nemleges válasz. Ezen mi a nehéz? Vagy szimplán nem ér rá hamar válaszolni. Én se nyomkodom állandóan a mobilt, ha dolgozom vagy más programom van, alig veszem elő.
2024. júl. 9. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Aki számunkra fontos azt fel is tudjuk hívni telefonon, és akinek mi fontosak vagyunk ő is fel tud hívni.

Azok az emberek akikkel csak chat-elünk üzeneteket írunk , azok közül egyik sem fontos része az életünknek nem számítanak igazán.

Ha valakit nem merünk felhívni mert ilyen van....akkor tudjuk, hogy igazából azért nem merjük, mert tudjuk, hogy nem számítunk neki.

2024. júl. 9. 21:17
 7/10 A kérdező kommentje:
5.nem arrol van szo hogy kesobb valaszol hanem arra hogy nem.Igen nemleges valasz de jobban esik ha megmondjak
2024. júl. 9. 21:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Az emberek ilyenek, nehéz betökélni, hogy egyesek le se sz@rnak míg mi őket nem.
2024. júl. 9. 21:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Én olyanoknak nem szoktam ilyesmire válaszolni, akik már többször bizonyították, hogy nem fogadnak el simán egy nemleges választ, erőszakoskodnak meg cseszegetnek utána napokig, hogy na de mégis...

A másik kategória, mikor más ezerszer elmagyaráztam, hogy pl utálok strandra járni és a 4.hétvégén is jön az üzenet, hogy mennék e velük strandra.

Nincs erre állandóan energiám.

2024. júl. 10. 09:02
 10/10 A kérdező kommentje:
9.es igy ertheto.Itt nem errol volt szo.Egyebkent az nekem is unalmas ha egyertelmu valaszt adok hogy nem mennek tengerre vagy nem mennek a Balatonra es rakerdez 3-4*.Ha viszont megkerdezek valakit jonne- e szinhazba vagy szimplan van- e kedve kavezni legalabb mondja meg ezt az eloadast passzolom vagy nem tudok menni kavezni halasszuk ekkorra vagy akkorra.
2024. júl. 10. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!