Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Előre engeded a sorban azt...

Előre engeded a sorban azt aki csak 1 vagy 2 dolgot vásárol?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem hogy lehetnek ilyenek az emberek. Nem ez az első eset hogy így jártunk.

Tegnap bementünk a pennybe egy üveg vízért mert ami volt nálunk innivaló elfogyott és a kislányom nagyon szomjas volt. Egy kassza működött csak,elöttünk igaz csak ketten voltak de nagybevásárlást tartottak. A legelső pár 2 teli kocsival volt,az utána jövő csak eggyel. Igaz ő maga elé engedett. De a az első 2 kosárral lévő pár nem,udvariasan megkérdeztem. És a pénztáros is beszólt h csak fizetés után lehet felbontani a terméket. Nem szoktuk de a kislányom már nagyon szomjas volt, ivott a vízből míg sorban álltunk de természetesen kifizettünk mikor sorra kerültünk.

Én mindig mindenkit magam elé engedek ha csak 1 vqgy 2 dolga van. Jótett helyébe jót ne várj ezek szerint

2024. júl. 9. 07:29
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
2%

"Mindenki a maga eleteert felelos,engem meg hidegen hagy mas idegen ember ."

Akkor te az az állatfajta vagy, aki mindenki elé odatolakodik, picit se zavarja, hogy van ez a sorba állás című népszokás, értjük.

2024. júl. 9. 11:50
 32/46 anonim ***** válasza:
37%

"a gyereked szomjhalált halt volna, ha meg kell várnia, hogy kifizesd azt a rohadt vizet?"

Nem, de esetleg húsz másik vevőnek kellett volna negyed órán át hallgatnia a gyerek hisztijét, míg sorra kerülnek. Te nagyon oda lettél volna az élményért? :D Hidd el, hogy van az úgy, hogy mindenki jobban jár, ha egy nyűgös gyerekes valakit előre engednek.

Mindig nyilván nem kérik a gyerekes szülők, alapjában véve igyekeznek nevelni a gyereküket, többek között arra, hogy előbb fizetünk, aztán iszunk, na de azért aki töltött már 1-2 óránál hosszabb időt gyerekkel, és aki tudja, hogy milyenek tudnak lenni a (főleg pennyben, ahol olyan lassúak...) sorban álló felnőttek is, az tudja, hogy időnként ajánlatosabb nem a nevelést választani, hanem a lehető leggyorsabb távozást - akár olyan módszerrel, hogy megkérjük, engedjenek előre, ha lehet.

2024. júl. 9. 11:57
 33/46 anonim ***** válasza:
63%
32 igy kell nevelni az életképtelen,követelőző kölyköket🤣🤣🤣
2024. júl. 9. 12:04
 34/46 anonim ***** válasza:
77%
Általában megkérdezek mindenkit, akinek 1-2 dolog van a kezében/kosarában, függetlenül attól, hogy fiatal, idős, gyerekes, gyerektelen, hogy előre akar-e menni, aztán amúgy általában azt szokták válaszolni, hogy köszönik, nem kell. Általában! Van, hogy nem figyelek, van, hogy nagyon sietek és igenis az a 3 perc is számít, van, hogy annyi a problémám, hogy másé kicsit sem érdekel. Nem feltétlenül kell alapból elítélni azt, aki nem enged előre, mert lehet rá ezer oka. Lehet, hogy az utóbbi 1120 alkalommal előre engedett mindenkit és te vagy az 1121. akit éppen pont nem!! Ja és eznem elvárható, persze jóleső gesztus.
2024. júl. 9. 12:22
 35/46 anonim ***** válasza:
28%

Előre engedem, de nem azért, mert jó ember vagyok, hanem mert kicsi, és mernek nekem félhangosan morogni, hogy mennyit kell várni, pedig milyen keveset vettek.

Az meg, hogy a gyereked nem számíthat arra, hogy 40 fokban lesz a szüleinél elég víz, elég szomorú.

2024. júl. 9. 12:36
 36/46 anonim ***** válasza:
80%
Akkor igen, ha szemmel láthatóan kiszolgáltatott helyzetben, mozgásszerveit tekintve rossz állapotban van vagy ott ordít körülötte 800 gyerek és úgy látom jónak.
2024. júl. 9. 12:50
 37/46 anonim ***** válasza:
30%
Gyerek nélkül is előre engedtelek volna, amiatt az egy termék miatt ne kelljen az én nagybevásárlásomat kivárnod.
2024. júl. 9. 14:23
 38/46 anonim ***** válasza:
67%
Én nem engedek senkit. Mindenki várja ki a sorát. Mit képzelnek ezek?
2024. júl. 9. 14:52
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha megkerne akkor tuti mert zavarban lennék

Amúgy nem mert ahhoz is zavarban lennék hogy mondjam neki

2024. júl. 9. 14:59
 40/46 anonim ***** válasza:
20%

"igy kell nevelni az életképtelen,követelőző kölyköket"

Nem, így kell tekintettel lenni a jelen levő akár 40-50 felnőttre.

2024. júl. 9. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!