Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Előre engeded a sorban azt...

Előre engeded a sorban azt aki csak 1 vagy 2 dolgot vásárol?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem hogy lehetnek ilyenek az emberek. Nem ez az első eset hogy így jártunk.

Tegnap bementünk a pennybe egy üveg vízért mert ami volt nálunk innivaló elfogyott és a kislányom nagyon szomjas volt. Egy kassza működött csak,elöttünk igaz csak ketten voltak de nagybevásárlást tartottak. A legelső pár 2 teli kocsival volt,az utána jövő csak eggyel. Igaz ő maga elé engedett. De a az első 2 kosárral lévő pár nem,udvariasan megkérdeztem. És a pénztáros is beszólt h csak fizetés után lehet felbontani a terméket. Nem szoktuk de a kislányom már nagyon szomjas volt, ivott a vízből míg sorban álltunk de természetesen kifizettünk mikor sorra kerültünk.

Én mindig mindenkit magam elé engedek ha csak 1 vqgy 2 dolga van. Jótett helyébe jót ne várj ezek szerint

2024. júl. 9. 07:29
1 2 3 4 5
 1/46 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Ez ember és szituációfüggő. Van amikor én sem engedek magam elé senkit, van amikor meg igen. Egy negatív tapasztalat alapján felesleges hergelned magad.

Igen vannak ritka nagy parasztok is MO-n, de nem mindenki az. Most pont ebbe futottáo bele, ez van.

2024. júl. 9. 07:38
 2/46 anonim ***** válasza:
64%

A te dolgod ha mindenkit magad elé engedsz.Szimplán baromság.Engem kimondottan zavarni szokott ha valaki ilyen-olyan ürüggyel feleslegesen hozzám szól.

Az meg,hogy a kölök ép szomjas/éhes/nyűgös/pisilnie kell,az legyen a szülő gondja.

2024. júl. 9. 07:40
 3/46 anonim válasza:
94%
Persze, ha pl nekem a szekerem meg van csurig pakolva és valaki 1 vagy 2 dolgot vesz, akkor ez természetes. Mindig örülnek neki:)
2024. júl. 9. 07:46
 4/46 anonim ***** válasza:
38%

Akibe szorult egy kis empátia az természetesen előre enged.

Másfelől ha nekem a gyerekemről van szó telibe leszarom mint mond a pénztáros, fel bontom előtte és iszik a gyerek.

Ez alap szükséglet.

2024. júl. 9. 07:49
 5/46 Kólauborkával ***** válasza:
65%
Az egy dolog, hogy szükséglet, de te nem gondoskodsz megfelelően róla, e miatt pedig megszeged az üzleti szabályzatot… gondolom a BKV-n is a te gyerekednek KELL kielégíteni a szükségleteit és e miatt disznóól a BKV…. Mert hát alapvető szükséglet. A civilizációban pedig az önmegtartóztatás (addig az 5percig) lenne egy alapvető szükséglet, de kinek mi….
2024. júl. 9. 07:53
 6/46 anonim ***** válasza:
87%
Nem tartozik neked senki azzal, hogy előre enged. Attól meg még egy gyerek sem halt szomjan, mert 5 percet várnia kellett.
2024. júl. 9. 07:54
 7/46 anonim ***** válasza:
87%
Én ha állok a sorban akkor nem nagyon nézelődök hátra így nem tudom ki van mögöttem, de ha megkérnek rá akkor természetesen előre engedem.
2024. júl. 9. 07:56
 8/46 anonim ***** válasza:
88%

Általában engem engednek előre, mert én gyakran szaladok be csak 1-2 cikkért.

1. Senki sem köteles, SOHA nem szoktam kérni vagy úgy helyezkedni vagy eljátszani a hattyú halálát, hogy csak 1-2 cikk van nálam.

2. SOHA nem bontok ki SEMMIT fizetés előtt. Jóra neveled a lányod...

3. Gondolom, nem meglepetés, hogy meleg van, miért nem volt nálatok elég folyadék???

2024. júl. 9. 07:59
 9/46 anonim ***** válasza:
90%
Mindig előre engedem, aki csak egy-két dolgot vesz. Gyakran éppen munkába megy, és ez a reggelije. Mindig meg is köszönik. Persze, nem kötelező, de nekem nem kerül semmibe.
2024. júl. 9. 08:18
 10/46 anonim ***** válasza:
97%
A férjem előre szokta engedni a látványosan 1-2 termékes vevőket, én nem. Sosem tudhatod, nekik miért sürgős amúgy. Ha meg a szomjhalál fenyeget bárki is, nem egy supermarketbe szoktunk beugrani, hanem egy kisboltba, újságoshoz, ne adj isten dohányboltba, mert ott tuti nem nagybevásárol senki.
2024. júl. 9. 08:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!